Ako spravit macbook air chladnejsim

Domov Diskusné Fóra Tipy, triky, modding v Mac OS X Ako spravit macbook air chladnejsim

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 41 )
  • Autor
    Príspevky
  • #87051
    wuttasi
    Účastník (Participant)

    Caute :D prosim Vas ludia. jak spravim svoj air (2012) chladnejsim aby som sa nemusel bat ze mi pri hrani minecraftu zhori notas? Nechcem taktovat procak ani tak nejak :D dakujem

    Edit: lebo 98 stupnov na procaku sa mi zda primoc nie? :D a viem ze air nieje na hranie ale spon nejake mensie hry, vsak tu nechcem rozbehat battlefield 3

    #317071
    vrabecc
    Účastník (Participant)

    chladiaca podlozka?google?
    :D skusal si uz vajcia na nom spravit? :D

    #317072
    Mito
    Účastník (Participant)

    Neber si to osobne ale už ma prestáva baviť čítať toto fórum koli ľudom ako si ty, vekový priemer 14 rokov, Macbook kúpený vďaka rodičom a od radosti písať na fórum bez googlovania…

    #317074
    vrabecc
    Účastník (Participant)

    @Mito
    suhlasim

    #317078
    wuttasi
    Účastník (Participant)

    Mito :P hlupa podlozka ma napadla. akurat ze aair sa nezahrieva ani tak zospodu (tam je normalne teply) ako z vrchu : tam je vriaci. pozeral som aj po programe coolbook ten vsak nieje pre air. takze si neviem rady, preto sa pytam vas. Ano, mac som dostal od rodicov, ale za to, ze som sa dostal na medicinu. Niesom dieta :) dakujem za tvoju pomoc, rozhodne si mi pomohol najviac :)

    #317081
    dubak
    Účastník (Participant)

    vsetky macbooky pro aj air su horuce pri vacsom vykone…je to tym hlinikom, kedze odvadza teplo a najviac je to citit na po bokoch klavesnice…je to vsak normalne, keby sa prehrial alebo by nezvladal sam sa vypne…ako vsak sam pises, macbook air, nie je vobec na hry, ako celkovo ziaden mac, tak sa nie je velmi comu divit
    aj ta chladiaca podlozka by tu teplotu ako tak stiahla, ale skor nie…daj mu obcas pauzu, alebo ho vloz do mrazaku tam ti vychladne…v skratke, ak chces na airi hrat hry typu battlefield, budes sa musiet zmierit s tym ze ten macbook bude “horiet”

    inak len tak pomimo, pokial si ten macbook dostal od rodicov za to ze ta zobrali na skolu, si este stale dieta, kedze to stale nemeni nic na tom, ze ti ho cvakli oni…ale netreba to hned brat utocne, to ci si dieta, nezalezi od tvojho veku :)

    #317082
    Mito
    Účastník (Participant)

    Pozri ja by som ti rád pomohol len toto sa tu rozoberá každý mesiac zo dvakrát, takže je to len tvoja lenivosť si to nenájsť alebo ti na tom až tak nezáleží…

    A je jedno či si dieťa alebo či si “dospelý” – to nezáleží od tvojho veku… ja som nikde nenapísal, že si dieta – len to, že takéto otázky majú ľudia s vekovým priemerom 14 rokov a také otázky sa tu vyskytujú už pravidelne lebo Mac je stále viac a viac obľúbenejší medzi ľudmi a rodič chce “len to najlepšie” pre svoje DIETA a tak im kupujú Macy…

    #317083
    Benne
    Účastník (Participant)

    urcite by som ale nestrkal MB do mrazaku ;) Ked ho potom vytiahnes, zapnes a zacne sa zahrievat, moze byt coskoro po nom, lebo tam vykondenzuje voda, a moze nieco skratovat…
    Na ochladenie, nemaj ho polozeny len tak na stole, ale na nejakom podstavci, urcite nie na paplone, posteli, deke v tychto teplach, v zime to je ine, ale tiez to nieje vyhra ;) MBP sa chladi aspon zospodu, reps pri klbe displeju, myslim, ze Air bude to iste ;) Takze spodok musi byt volny a priechodny ! ;)

    #317086
    dubak
    Účastník (Participant)

    Benne: s tym mrazakom som to myslel len ako vtip :D

    #317087
    majdy
    Účastník (Participant)

    No, nakoľko sú také tropické týždňe, bývam na ôsmom poschodí čo je top v paneláku, slnko pekne pečie na strechu a doma je teplo, mac má pri hre takých 80° ale na dotyk je hrozne horúci. Nesťažujem sa, viem ,že je to hliníkom, ktorý odvádza teplo a som rád, že aspoň sa to teplo nedrží dnuka. Ruke to nevadí, keď sa macu nedotýkam, alebo dotýkam len pár klávesov. No keď sú fakt tropické horúčavy ako pred troma dňami 37° vonku a doma 30°, keď sa mac doslova chladil teplým vzduchom, šupol som ho na minútku, dve, možno tri do chladničky, nie mrazáku, nech nasáva chladný vzduch :D pekne mu to pomohlo :) Nebyť ale tých horúčav, do chladničky by som ho určite nedával, skús sa čo najmenej hrať kým je také teplo, v zime uvidíš, že to bude menej teplé a o dosť kvalitnejšie sa zahráš :)

    #317090
    Lens
    Účastník (Participant)

    Ach. and again….

    Wutussi: Ked si macbook dostal a ako pises uz nie si dieta ale velky vysokoskolak co tak zacat robit (ano je to hrozne…) Nasporit si par € a kupit si x box ktory je na hry?

    majdy: no neviem neviem ci take nahle zmeny teplot robia dobre na kovy vseobecne. + 30 potom + 5 zas +30…

    #317091
    majdy
    Účastník (Participant)

    Lens: samozrejme si to uvedomujem, že to bol risk, ale toto bol extrémny prípad, mal som chuť ho dať schladiť nasilu čo najskôr a napadlo toto, keď som z chladničky vybral kocky ľadu, no a tak som to skúsil, mac sa nadýchal, určite za cenu nepriaznivých vplyvov ako píšeš a neplánujem to robiť znova, stalo sa to len raz a to by nemalo zanechať žiadne následky (dúfam), keď tam bol len chvíľku, ale tváril sa, že je spokojne nadýchaný :D :)

    #317092
    cthulhu
    Účastník (Participant)

    .

    #317093
    Lens
    Účastník (Participant)

    cthulhu:
    1. tato otazka tu padla uz 10383x
    2. odpoved dostal. nezhori… vypne sa
    3. tvoj prispevok bol tiez strasne napomocny…

    #317101
    wings400
    Účastník (Participant)

    na xbox uz rodicom neostali peniaze a hrat sa niekde musi, ved inak by sa nas medik nudil

    #317103
    wuttasi
    Účastník (Participant)

    Lens, xbox som mal, urcite to bola dobra vec, dokonca by som povedal, ze sa mi na nom hrali hry lepsie ako na pc. No predal som ho, lebo ne vysokej nebudem mat cas hrat sa hry. Ja nemam problem pracovat, ovsek ked sa chces dostat na medicinu, nemas na to cas. Nevies si predstavit ako dlho som za tymi knizkamiposledne mesiace sede akolko casu obetoval. Mozem ti len povedat, ze keby som ten cas premenil na eura (1 hod = 2e ) urcite by som si ten mac kupil aj sam. Kazdy ale co mu chuti.

    wings400 : xbox stoji 200 eur, myslim ze oproti macbooku dost mala cena, peniaze vzdy boli su aj budu, len ich treba vediet zarobit a preto ten medik.

    : myslim si ze kazdy by mal hovorit len o svojej inteligencii a nie o niekoho druhej, ja som spokojny kym som. (vdaka Bohu) Uznavam, ze co sa macbookoch tyka som uplna lama. Ale nikto sa nenarodi mudrym, vsetci sa musia ucit. Vdaka ludom ako ty, ale vedomosti vela neziskame :) (tiez to neber ako urazku ale ako fakt)

    Prosim vas nestazujte si na to, ze vy ste si svoj mac museli kupit za vlastne, lebo niekto si ho kupi, niekto dostane a niekto vyhra.

    Fakt som chcel len vediet, ako chladite svoje pocitace vy, aby som sa naucil od skusenejsich.

    #317104
    lordsoft
    Účastník (Participant)

    Veru pravdu pisete, ze macblog upada. No mam pocit, ze nielen takymito otazkami, ale hlavne urovnou komentarov, prispevkov pod nimi. Tieto povysenecke, tak ‘slovenske’ komentare su jedinecne svojho druhu na svete. Miesto toho, aby ste chalaniska podporili, mu tu budete rozdavat rozumy.
    Nebodaj by kazdy jeden z Vas(nas) darovany iDevice urcite odmietol so slovami, ze nie! ja si na to chcem zarobit sam?

    Tak snad trosku sebareflexie pred odoslanim prispevku by neuskodilo..

    #317108
    Benne
    Účastník (Participant)

    tak ja neviem, dam sem normalnu odpoved a vsetci reaguju na odpovede neandertalcov :D wuttasi, precitaj si este vyssie moj prispevok, uricte bude napomocny ;)

    #317111
    Duri_88
    Účastník (Participant)

    Na http://www.letemsvetemapplem.eu bol nedavno clanok na tuto temu. Inac sam som bol prekvapeny ako bol stol pod notasom nahriaty. Ja to riesim podlozkou.

    #317113
    majdy
    Účastník (Participant)

    wuttasi: Ja som o nikoho inteligencii nehovoril, ani som nikoho neurážal, rátam, že si sa pomýlil, keď si to písal akože, mne a chcel si niekomu inému, ja som hovoril, len svoj zážitok z pred pár dní :)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 41 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.