Ako rozoznat original?

Domov Diskusné Fóra Ostatné Ako rozoznat original?

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 20 )
  • Autor
    Príspevky
  • #98764
    kyduso
    Účastník (Participant)

    Zdravim, chystam sa kupit iphone 4s z bazosa ktory mi ma dojst postou na dobierku, a chcem sa spytat ze podla coho sa da co najrychlejsie rozoznat ci to neni fake (lebo nieze to zistim az doma ked bude neskoro) . Mozno je to pre vas smiesna otazka , ale ja som neni este taky skuseny applista :D Diki

    #377128
    majdy
    Účastník (Participant)

    To, že to bude posielané a na dobierku už samo o sebe hovorí za všetko. Podvodu nezabrániš takto. Aj keby bol inzerát s fotkami originálu v top stave, predávajúci ti môže poslať fake, alebo rovno kameň. Nejdem ťa strašiť, je to risk a o to viac cez bazoš…

    Daj nám aspoň link na toho predávajúceho.

    #377129
    retro13
    Účastník (Participant)

    Nakupil som uz z Bazosu kopu veci, ale este nikdy na dobierku. Len hry a podobne drobnosti. Pri drahsich veciach jedine osobne stretnutie. Tebe odporucam to iste. Nikdy nepustaj peniaze vopred za macku vo vreci.

    #377130
    odklizec
    Účastník (Participant)

    Tak jestli ti muzu poradit, zapomen na to! I kdyby ti ten dotycny iphone poslal, nebudes mit absolutne zadnou jistotu, ze neplatis jen za tezitko. Staci aby na nem mel puvodni majitel ios7 a activation lock. A mas hned o zabavu postarane. Nebo co kdyz bude locknuty na nejakeho operatora? Pripadne utopeny a vysuseny? Cihlu nebo sascek z ryzi na poste vyreklamujes a minimalne zablokujou penize. Technicky stav nebo lock ti na poste resit nebudou a ty budes v prdeli. Kupovat telefon na dobirku a jeste k tomu apple, je nejvetsi blbost jakou muzes udelat. Kdyz bazarovy, tak hezky z ruky do ruky a pred zaplacenim udelat restore a aktivaci a samozrejme zkontrolovat fyzicky stav, vcetne senzoru vlhkosti a nezapomenout na imei, aby sedelo se sim suplikem, pripadne zarucakem.

    #377131
    kyduso
    Účastník (Participant)

    No ten link neviem najst kedze ja som si tam dal inzerat ze kupim iphone 4s a on sa ozval na mail. Ja som z nitry a on je z kosic tak preto sme sa dohodli na dobierke. Ale ked si vsimnem na poste ze iPhone je fake alebo ze by poslal napr. ten kamen, tak mozem to tam neprevzat , nie?

    #377132
    kyduso
    Účastník (Participant)

    No tak asi este pockam kym sa objavy nejaky z Nitry za dobru cenu .

    #377133
    odklizec
    Účastník (Participant)

    A vsimnes si jak? Jedine tak, ze rozbalis balik. A balik rozbalis jedine kdyz ho predtim pekne zaplatis ;) takze ne, odmitnout nemas jak. Maximalne muzes sepsat reklamaci, ale na penize hned zpatky zapomen.

    #377134
    Masta Ace
    Účastník (Participant)

    Slovenska posta nie je zodpovedna za obsah balika. To znamena, ze ak si nieco prevezmes, tak nemas narok to potom dodatocne “stornovat” a vratit im to.

    PS: Nie vzdy je vsetko, co sa tyka bazosu a dobierky, podvodom.

    #377136
    retro13
    Účastník (Participant)

    4S ide od 250 do 300 a tam nie je naplnena ani skutkova podstata trestneho cinu, len priestupok. Na Bazosi je kopa serioznych predajcov, len kto ma istotu a este ked su z opacneho konca SR?

    #377137
    Masta Ace
    Účastník (Participant)

    Pozri, ak ma niekto pochybnosti, tak nech si zakupi cisto novy, s 2 rocnou zarukou u seriozneho, overeneho predavajuceho. A ma to v suchu.

    PS: retro13 – ked clovek natrafi na fajn policajta, tak i pri nizsich ciastkach opat uvidi svoje peniaze.

    #377138
    kyduso
    Účastník (Participant)

    a keby to posle kurierom? tam je to aspon trochu ine ako cez postu? Istejsie?
    P.S: diki za rady

    #377139
    retro13
    Účastník (Participant)

    Naco sa nervacit a stresovat ked tomu mozeme predchadzat hned v zarodku. V Nitre musi byt x predajcov 4S. Chvilu na takeho pockam, dohodnem stretnutie, ak sa nevyznam zoberiem zdatnejsieho znameho a uzavreta vec.

    #377140
    kyduso
    Účastník (Participant)

    http://mobil.bazos.sk/inzerat/34127623/Predam-Iphone-4S-16Gb.php nasiel som ten link na bazos kde su tie iste fotky co mi posielal v maily. Ale nezda sa mi cena , lebo tam ma cenu 318€ a mne sa ozval ze mi to posle za 180€. Takze radsej nato kaslem

    #377141
    Masta Ace
    Účastník (Participant)

    haha :-D

    #377142
    retro13
    Účastník (Participant)

    Zober tento a este usetris 70 ecok . . http://mobil.bazos.sk/inzerat/34133317/iPhone-4s-64gb.php . . ponuka, ktora sa neodmieta :D

    #377147
    dfx
    Účastník (Participant)

    kyduso: za 180 eur je podozrivo lacny. Tie fotky nemusia byt toho, kto posiela tu dobierku. Moze si ich stiahnut z bazosu. Odporucam dobierku neprebrat, lebo s vysokou pravdepodobnostou to je fake.

    Lahko sa da zistit, ci je to originalny iPhone. Staci si do pocitaca nainstalovat iTunes a po pripojeni iPhonu cez USB ho ukaze ako zariadenie aj s popisom a seriovym cislom.

    #377148
    vanaxxx1
    Účastník (Participant)

    mam na predaj 4S 16gb white som priamo Nitry,len osobný odber cena 240€
    0903857775

    #377151
    huttman
    Účastník (Participant)

    Mozem doniest ,do Nitry budem mat cestu zajtra poobede.
    http://mobil.bazos.sk/inzerat/34067732/Predam-Apple-iPhone-4S-64GB.php

    #377189
    kyduso
    Účastník (Participant)

    Jaj no ja hladam nieco okolo tych 180€ lenze ked pisete ze to je podozrivo lacne na dobry kus, tak si este radsej par € nasetrim a potom kupim

    #377211
    kyduso
    Účastník (Participant)

    Inak pisal som tomu http://mobil.bazos.sk/inzerat/34127623/Predam-Iphone-4S-16Gb.php od ktoreho ten podvodnik stiahol fotky , A on mi napisal ze to on urcite neposielal a ani nema nic spolocne s tou osobou ktora mi to posielala mailom. Tak dakujem za rady , lebo keby sem nenapisem tak by som sa asi nechal oklamat. Kazdopadne tomu podvodnikovi nenapisem nech to neposiela, nech si ten bastard aspon zaplati dobierku ktoru si nepreberem

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 20 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.