Ako pripojiť MBP13 (2011) do exter. monitoru s HDMI

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Ako pripojiť MBP13 (2011) do exter. monitoru s HDMI

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    Mito
    Účastník (Participant)

Zdravím,mám MBP13 model 2011 a potreboval by som pripojiť externý monitor s HDMI ku mojmu Mac-u no neviem ako,na minuloročnom bol mini-display port a tu nie je,tu je len 2x USB 2.0,Fireware,Thunderbolt,Magsafe,Ethernal… to je všetko,najlepšie ak by ste mi rovno poslali aj redukciu na internete kde ju možem kúpiť,veľké ďakujem :)

eFkoOo
    Účastník (Participant)

thunderbolt=minidisplay port :) za 28eur kupis u kazdeho Premium Resellera redukciu z MiniDisplay Portu (Thunderboltu) na HDMI

Mito
    Účastník (Participant)

Aha,ok ďakujem :)

Kub1k
    Účastník (Participant)

@ Mito: „tu je len 2x USB 2.0,Fireware,Thunderbolt,Magsafe,Ethernal“ <- tak to by som aj ja chcel "ethernal port" vyuzitelne ak si vestica :D osobne pouzivam http://www.mzone.sk/audio-video-tv-mini-displayport-to-hdmi-adapter-1597, vykon dobry len kvalita konstrukcie je pomerne mizerna...pri castejsom prenasani sa objavila drobna vola v celom adeptere

iggi
    Účastník (Participant)

z

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

@iggi
    a co tak Thunderbolt kedze je spatne kompatibilny s MiniDisplay Portom

Mito
    Účastník (Participant)

Objednal som http://www.mzone.sk/audio-video-tv-mini-displayport-to-hdmi-adapter-av-1-2309 ,monitor už mám doma a dneska by mala prísť aj tá redukcia :)

Kub1k
    Účastník (Participant)

@iggi: hovori sa ze ked mas povedat blbost radsej mlc, zamysli sa nad tym.

@Mito
    : dufam ze bude dlho sluzit :)

Mito
    Účastník (Participant)

Ďakujem,tak už som všetko zapojil (Macbook vložil do BookArc stojanu,zapojil redukciu,displej,…) A všetko frčí ako má :) Jedine čo ma zarazilo tak bol rozdiel pri hrani Team Fortress 2,pred týmto som mal FPS na medium-high 70-100 a teraz čo som zapojil exter. monitor (Full HD) tak mám len 20-30,skúšal som potom meniť iba na HD a rozdiel asi 5-10 fps,takže nič moc no hry ako Team Fortress 2 už ani nehrávam :) Prednosť dávam WoW a Portal 2 no tie som ešte nevyskúšal :)

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.