Ako presunúť kontakty a iné z nokia E52 do iphone 4

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Ako presunúť kontakty a iné z nokia E52 do iphone 4

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    Príspevky
  • #90321
    Ela
    Účastník (Participant)

    Môžete mi prosím niekto pomôcť pripadne poradiť ako mám presunúť kontakty a iné údaje z Nokia E52 do už pouzivaneho iphone4? Ja som si zatiaľ spravila zálohu z nokia do počítača HP (ten pouzivam aj na synchronizaciu iphonu – ineho – s iTunes) a odtiaľ by som ich natiahla do iTunes, ale nie som si istá či to je správny postup a ani ako by som to urobila a nerada by som niečo pokaslala.
    Ďakujem vopred za príspevky ako na to :)

    #336820
    odklizec
    Účastník (Participant)

    Kontakty jsou nejjednodussi pres simku. Ovsem pokud mas kontakty ulozene v telefonu a jsou tam i veci, ktere simka neumi (napriklad emaily, www stranky a pod.), tak mas smulu.

    SMS ani poznamky tam bez nejakeho SW, ktery umi do iPhone nacpat veci ze zalohy toho daneho telefonu, tam nic jineho nez kontakty nedostanes.

    #336823
    Ela
    Účastník (Participant)

    Ďakujem, ak by som teda chcela preniesť len kontakty, na SIM mám už všetky nakopirovane. Stačí vložiť SIM a zosynchronizovat cez iTunes? Ale synchronizovat ako nový, nie restore back up (inak by sa tam nahrali aj tie dalsie udaje z inych iphonov), je tak?

    #336825
    max7323
    Účastník (Participant)

    natiahni kontakty po pripojeni do outlooku z nokie a odtial ich importujes do iphonu cez itunes

    #336829
    Ela
    Účastník (Participant)

    Ďakujem, len má to háčik, nemám outlook. Ako inak sa to ešte dá?

    #336831
    odklizec
    Účastník (Participant)

    Nepotrebujes outlook ani itunes. Strcis sim do iphone a v Settings >> Mails, contacts >> das Import from SIM.

    #336832
    max7323
    Účastník (Participant)

    sim pokial viem nekopiruje data ku kontaktu ako viac telefonnych cisel , adresy a taaak…preto je otlook lepsi …… Niekoho s outlookom urcite najdes …spravis si tam v kontaktoch svoj priecinok nakopirujes naimportujes zmazes a hotovo …ak mas iphone ulozis na icloud a uz je to hotovo

    #336872
    gman
    Účastník (Participant)

    ked nemas OUTLOOK, tak to prezen cez gmail kontakty.

    #336880
    Ela
    Účastník (Participant)

    Ďakujem všetkým, idem na to, vyskusam.

    #337247
    palo s.
    Účastník (Participant)

    ja som tie kontakty z nokie dal do PC cez nokia siute, z nokia suite dal export kontaktov, vytvorilo mi to ku kazdemu menu subor s priponou tusim .vcf alebo tak nejak a tieto som potom cez usb kluc preniesol do macbooku, kde som sa cez safari (tu je hacik, musi to byt safari a nie chrome alebo FF) prihlasil do icloudu a vsetky vcf na usb kluci oznacil a predunul do aplikacie Contacts v icloud.com. ked tam boli, do iphonu sa mi automaticky zosynchronizovali. takto nejak som to robil pred cca mesiacom, v detailoch postupu som mohol na nieco zabudnut, ale podstata zostava. vybrat kontakty z nokie cez nokia suite a potom ich importnut do icloudu.

    sim je nudzove riesenie, ak mas pri niektorom kontakte viac poloziek, neprenesu sa. okrem toho, cez sim prenesies len nieco cez 200 poloziek

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.