Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › Ako presunúť kontakty a iné z nokia E52 do iphone 4
- Toto téma obsahuje 9 odpovedí, 5 hlasov, a bola naposledny upravená pred 12 years, 11 months od
Ela.
-
AutorPríspevky
-
23. novembra 2012 o 10:57 #90321
ElaÚčastník (Participant)Môžete mi prosím niekto pomôcť pripadne poradiť ako mám presunúť kontakty a iné údaje z Nokia E52 do už pouzivaneho iphone4? Ja som si zatiaľ spravila zálohu z nokia do počítača HP (ten pouzivam aj na synchronizaciu iphonu – ineho – s iTunes) a odtiaľ by som ich natiahla do iTunes, ale nie som si istá či to je správny postup a ani ako by som to urobila a nerada by som niečo pokaslala.
Ďakujem vopred za príspevky ako na to :)23. novembra 2012 o 12:11 #336820
odklizecÚčastník (Participant)Kontakty jsou nejjednodussi pres simku. Ovsem pokud mas kontakty ulozene v telefonu a jsou tam i veci, ktere simka neumi (napriklad emaily, www stranky a pod.), tak mas smulu.
SMS ani poznamky tam bez nejakeho SW, ktery umi do iPhone nacpat veci ze zalohy toho daneho telefonu, tam nic jineho nez kontakty nedostanes.
23. novembra 2012 o 12:36 #336823
ElaÚčastník (Participant)Ďakujem, ak by som teda chcela preniesť len kontakty, na SIM mám už všetky nakopirovane. Stačí vložiť SIM a zosynchronizovat cez iTunes? Ale synchronizovat ako nový, nie restore back up (inak by sa tam nahrali aj tie dalsie udaje z inych iphonov), je tak?
23. novembra 2012 o 12:51 #336825
max7323Účastník (Participant)natiahni kontakty po pripojeni do outlooku z nokie a odtial ich importujes do iphonu cez itunes
23. novembra 2012 o 12:59 #336829
ElaÚčastník (Participant)Ďakujem, len má to háčik, nemám outlook. Ako inak sa to ešte dá?
23. novembra 2012 o 13:23 #336831
odklizecÚčastník (Participant)Nepotrebujes outlook ani itunes. Strcis sim do iphone a v Settings >> Mails, contacts >> das Import from SIM.
23. novembra 2012 o 13:26 #336832
max7323Účastník (Participant)sim pokial viem nekopiruje data ku kontaktu ako viac telefonnych cisel , adresy a taaak…preto je otlook lepsi …… Niekoho s outlookom urcite najdes …spravis si tam v kontaktoch svoj priecinok nakopirujes naimportujes zmazes a hotovo …ak mas iphone ulozis na icloud a uz je to hotovo
23. novembra 2012 o 15:56 #336872
gmanÚčastník (Participant)ked nemas OUTLOOK, tak to prezen cez gmail kontakty.
23. novembra 2012 o 16:55 #336880
ElaÚčastník (Participant)Ďakujem všetkým, idem na to, vyskusam.
26. novembra 2012 o 14:46 #337247
palo s.Účastník (Participant)ja som tie kontakty z nokie dal do PC cez nokia siute, z nokia suite dal export kontaktov, vytvorilo mi to ku kazdemu menu subor s priponou tusim .vcf alebo tak nejak a tieto som potom cez usb kluc preniesol do macbooku, kde som sa cez safari (tu je hacik, musi to byt safari a nie chrome alebo FF) prihlasil do icloudu a vsetky vcf na usb kluci oznacil a predunul do aplikacie Contacts v icloud.com. ked tam boli, do iphonu sa mi automaticky zosynchronizovali. takto nejak som to robil pred cca mesiacom, v detailoch postupu som mohol na nieco zabudnut, ale podstata zostava. vybrat kontakty z nokie cez nokia suite a potom ich importnut do icloudu.
sim je nudzove riesenie, ak mas pri niektorom kontakte viac poloziek, neprenesu sa. okrem toho, cez sim prenesies len nieco cez 200 poloziek
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.