Ako nakupovať na aukro.cz

Domov Diskusné Fóra Ostatné Ako nakupovať na aukro.cz

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • #56702
    Joe Cole
    Účastník (Participant)

    Ahojte. Prosím Vás môže mi niekto vysvetliť ako beží nakupovanie na stránke Aukro.cz Ďakujem

    #119465
    Tommy_Verceti
    Moderátor

    Prosim o pomoc- máš pocit že tento názov niekoho zaujme a niekto bude mať tušenia čo chceš? prosím Ťa pri zakladaní témy sa snaž vybrať čo najvýstižnejší názov.. aby každý hneď vedel o čo ide a skôr sa Ti dostane pomoci od tých čo napr. konkrétne aukro poznajú…

    #119467
    Kiko
    Účastník (Participant)

    Na stránke si vytvoríš účet a necháš si poštou poslať overenie, aby s mohol prihadzovať. Po tomto úkone môžeš prihadzovať a súperiť o všetky ponúkané produkty. Spôsob platby a dodania už záleží na predávajúcom, vždy si to v ponuke môžeš prečítať. Na aukre funguje aj hodnotenie, kde máš naznačené či sa správaš čestne a niekoho si neokradol, podľa toho si vyberaj aj predávajúcich. Určite si dobre rozmysli či vôbec budeš súperiť o niečo od predávajúceho so zlým hodnotením. Po úspešnom obchode nezabudni poslať predávajúcemu, alebo kupujúcemu odpovedajúce hodnotenie, taktiež aj on ťa ohodnotí.
    Čo sa tíka prihadzovania, je dôležité stanoviť si dobrú taktiku, napr. prihodiť až v posledných sekundách dostatočne vysokú sumu (treba odhadnúť koľko mohol ponúknuť súper), alebo sa snažiť prebiť súpera viacerými navýšeniami, tu ale môže aj súper oponovať vyššou ponukou. Aukro vždy navýši cenu o tvoju ponuku ale iba do výšky predošlej najvyššej ponuky, čiže kľudne môžeš ponúknuť napr 2000Kč, ale ak predošlá ponuka bola 1025 a prihadzuje sa po 25Kč tak zaplatíš iba 1050Kč ak už nik nepridá, ak pridá musí prekonať hodnotu 2000Kč.
    Vždy si račej poriadne premysli či chceš prihodiť a máš o produkt záujem, prihodenia sú zväčša záväzné a ak by si sa s toho snažil neskôr vyvliecť riskuješ zlé hodnotenie.
    K nákupu na Aukro určite existuje obrovské množstvo návodov skús napr. http://www.google.sk, určite niečo nájdeš.
    Snáď som ti aspoň trocha pomohol a nepomotal ťa, ak ti ešte niečo nie je jasné kľudne sa spýtaj snáď ti budem vedieť poradiť :)

    #119471
    Joe Cole
    Účastník (Participant)

    Nazdar Kiko. Ďakujem ti pomohol si mi a veľmi nechcem sa tam dostať do nejakých problémov.Ešte raz diky moc

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.