Ako nainstalovat Xerox phaser 3100

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Ako nainstalovat Xerox phaser 3100

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    marti
    Účastník (Participant)

Kupil som si tlaciaren Xerox phaser 3100 a chcel som ju nainstalovat na ibooku G4 /osx 10.4.11/, aj som našiel driver na stránke a ten som nainštaloval, ale sa mi nepodarilo nikdy nič vytlačiť, pretože vždy mi vypisuje, že „printer not respoding“
    Čo môže byť problém? Ako môžem začať tlačiť na novej tlačiarni?

gs_peter
    Účastník (Participant)

ja som instaloval kazdu tlaciaren tak, ze som ju proste zapichol do prislusneho portu a ked som bol v nejakom dokumente, ktory som chcel tlacit, tak som len zadal tlac, Mac OS X si vsetko nasiel sam, samozrejme, boli nejake, kde som musel uzit aj vyhladanie na nete, niekedy postacil driver zo stranky vyrobcu, inokedy som musel uzit sofistikovanejsiu fintu, napr. gutenprint, tusim tak sa to vola, ale treba to pozriet…

inak, Xerox zariadenia maju skvelu kompatibilitu s Apple produktami, to je aj dovod, preco ich odporucam a okrem ineho maju aj skvely vystup

meee

marti
    Účastník (Participant)

Ved práve, ale dnes som zistil, ze oficialny driver neexistuje.
    buď je tam:
    – GDI Intel-based GDI printer driver for Macintosh systems running Mac OS X 10.4 or later.
    alebo:
    – GDI PowerPC-based GDI printer driver for Macintosh systems running Mac OS X 10.3

Ale moja konbinácia je PPC s 10.4 a nemôžem to nikde nájsť a keď aj nainštalujem driver na 10.3 tak to nefunguje pretože mi vypisuje horeuvedenú vec.

Žiaľ ja tú kompatibilitu s Apple produktam zatiaľ nezažívam.

gs_peter
    Účastník (Participant)

aj tu http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=1795438&tstart=0 to riesia, ale na to si asi uz prisiel…

duro2
    Účastník (Participant)

Možem potvrdiť, že xerox ú skvelé tlačiarne, čo sa kvality výstupu týka… sám mám 7760-ku

gregori
    Účastník (Participant)

Podařilo se někomu z vás rozběhnout tuto tiskárnu na Snow Leopard? Začínám litovat, že jsem ji pořídil….

renad
    Účastník (Participant)
Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.