Ako na Aukre vyhrat aukciu?

Domov Diskusné Fóra Ostatné Ako na Aukre vyhrat aukciu?

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 21 )
  • Autor
    Príspevky
  • #83938
    iTuxx
    Moderátor

    Pekny den prajem. Mam jednu otazocku a to: Ako na aukre (ceskom) vyhrat aukciu? Vzdy ma niekto 3 sekundy pred koncom prebiduje alebo dokonca presne v sekunde v ktorej aukcia konci a ja potom nemam sancu nic vyhrat.
    Poradte mi prosim ake nastroje alebo bid botov pouzit, pripadne ako niekto dokaze takto tesne vyhrat? Lebo sa mi nezda fer ze to niekto takto vyhra ked ja som ochotny zaplatit este viac. Dakujem za rady.

    #301527
    burko1
    Účastník (Participant)

    Musis si nastavit maximalnu cenu ktoru si ochotný zaplatit pred koncom ty. Vsak ti tam neprihodí vždy tvoju najvyššiu ktoru zadaš, ale iba najvyssiu blizsiu ktorou system prihadzuje.

    #301529
    jasusch
    Účastník (Participant)

    Takže podla všetkého prihadzuješ málo :)

    #301530
    Milosko
    Účastník (Participant)

    Zadas najvyssiu cenu, ktoru si ochotny za drazeny predmet dat. System si to potom prihodi automaticky. Presne tak to funguje aj na EBAY.
    Priklad : predmet je momontalne na 30EUR ty si ochotny dat 60EUR. Predmet sa ale bude zobrazovat v cene napr.35EUR co je navysenie o minimalnu ciastku, v tomto pripade je to 5EUR. Ak nikto neprihodi bude to tvoje za 35EUR ak ano cena sa zvysuje postupne a minimalnu ciastku navysenia. Ak sa zadari a nikto nebude mat zaujem AUKCIA si vyhral a aj napriek tomu ze si zadal maximum 60 je tvoja za 35. No snad som sa nezamotal :D

    #301531
    iTuxx
    Moderátor

    chapem to. Ale ako niekto stihne prihodit v poslednej sekunde a tak ma prebidovat? Bol som jediny co prihodil na ten predmet.

    #301532
    jasusch
    Účastník (Participant)

    tak asi niekto prihodil a zadal si sumu nie 60 ako ty ale 65. a čakal do poslednych 20 sec. a len refreshoval stranku .

    #301533
    burko1
    Účastník (Participant)

    Zial tak to chodi. Vacsina aukcii sa rozhoduje pre koncom. Vtedy sa najviac prihadzuje.

    #301534
    iTuxx
    Moderátor

    ja som poslednu minutu refreshoval stranku aby som videl ci ma niekto neprebil. Aukcia skoncila a zrazu sa tam objavil iny zaujemca ktory ma prebil. Nechapem ako to stihol, ja som stranku refreshoval a bol som pripraveny dat viac. A ako vlastne vedel kolko som ja ochotny dat? Tuto sumu tam nie je vidno.

    #301547
    thesilentman
    Účastník (Participant)

    Boze dobry :-) “a bol som pripraveny dat viac” Nestaci byt pripraveny dat viac, ale musis dat viac ak chces vyhrat. :-) Proste je to jednoduche – par sekund pred koncom prihod svoje MAXIMUM. Lenze ked prihodi pred koncom niekto dalsi a ma vacsie maximum ako ty, tak mas predsa smolu, lebo dal viac. Jednoduche, nie? Ja prihadzujem vzdy tak 5 sekund pred koncom.

    A ako to tu uz bolo povedane, ked je predmet minutu pred koncom tvoj napr. za 60 a ty si ochotny dat 100, tak tam tych 100 daj. Predmet sa bude stale zobrazovat za 60, ale ked niekto prihodi napr. 80, tak sa automaticky zvysi aj tvoj prihoz, lebo mas nastavene maximum, takze to bude tvoje za 85. A ak niekto prihodi 200 a ty mas max len 100, tak to vyhra ten druhy za 105. Jednoduche, nie? :-)

    #301559
    iTuxx
    Moderátor

    toto chapem. Ide mi o to, ako to stihnes prihodit 5 sekund pred koncom? Kde vidis odpocet sekund? Ako niekto vie prihodit presne v sekunde kedy konci aukcia?

    #301564
    thesilentman
    Účastník (Participant)

    Odpocet sekund sice nevidis, ale u kazdej aukcie mas napisany presny koniec vratane sekund. Staci si nastavit v System Preferences, aby sa ti na pocitaci zobrazoval cas aj so sekundami a je to. :-) Ale inak myslim, ze vacsinu prihozov v poslednej sekunde ma na svedomi nejaky program – na ebay to funguje bezne, takze existuje nieco zrejme aj na aukro, skus pohladat.

    EDIT: napr. toto https://cs.bidnapper.com

    #301565
    raul
    Moderátor

    Ale ved to posledne prihodenie urobi system, ak si dal tu prvu ponuku vyssiu.

    #301571
    Mito
    Účastník (Participant)

    Trošku offtopic : Ako sa to dá nastaviť na ebay? Nemyslím ten program ale to čo tam je už zabudodané v ebay

    #301586
    iTuxx
    Moderátor

    to chapem ze by to urobil system. Ale do poslednej minuty nikto iny ani nemal prihodene. To znamena, ze niekto pouziva taky system, co sa naloguje par sekund pred koncom a este ma stihne aj prebidovat. A mna zaujima co je to za soft.

    #301612
    n3lson
    Účastník (Participant)

    Robi to predplatena sluzba sniper…

    #301659
    thesilentman
    Účastník (Participant)

    Tych programov existuje viac, hore som ti dal predsa odkaz na jeden z nich. Daj do googlu AUKRO SNIPER.

    #301662
    lordsoft
    Účastník (Participant)

    mam pomerne dost vyhratych aukcii na aukre (cca 250), a nepouzivam ziadne pomocky. Bezne prihadzujem 5-1s pred koncom aukcie. Jednoducho refreshujem stranku kym nenabehne “Mene nez minuta” a potom bud pustim stopky a cakam kym bude nejakych 10sekund do konca alebo ako uz pisali vyssie, pozeram na systemovy cas na sekundy. (stopky su presnejsie – treba ratat s cca 2-3 sekundovym oneskorenim kvoli refreshu pri “Mene nez minuta”. Samozrejme je to vabank, bud vyhram, alebo prehram. No mam istotu, ze ked prihodim dostatocne, neprebije ma nik.

    Dalej mam zasadu neprihadzovat na predmet, iba tento jeden prihoz. Jednak si sam sebe dvihas cenu, a po druhe uz ten dalsi potencionalny zaujemca ma vedomost, ze ma zaujem aj niekto druhy a pripravi sa na to.

    P.S.: Je to len moj sposob, urcite existuje nejaky jednoduchsi, mozno nie tak “primitivny”(nejake pomocky), no mne funguje. Co sa tyka casovych hodnot, je jasne, ze ich treba modifikovat v zavislosti na rychlosti pripojenia :-)

    #301814
    iTuxx
    Moderátor

    Ahaa, no to by ma nenapadlo ze niekto caka so stopkami pred koncom aukcie :-)
    Zaujimave.

    #301832
    Blchac
    Účastník (Participant)

    čo tam všetci kupujete preboha :D

    #301837
    odklizec
    Účastník (Participant)

    Na ebay bezne fungujou lidi tak, ze maji nejakeho aukcniho managera, ktery sleduje prihazovani a prihodi az v posledni sekunde aukce. Vubec by mne neprekvapilo, kdyby neco podobneho bylo i pro aukro? Takze asi tolik o prihazovani v posledni sekunde ;)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 21 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.