Ako dostat sietovo data z macbooku bez remote desktop

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Ako dostat sietovo data z macbooku bez remote desktop

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Príspevky
  • #82998
    ejka
    Účastník (Participant)

    ahojte, skusim vysvetlit situaciu. po “uraze” mi uplne odisiel macbook air – pocitac sa nastartuje, nejde obrazovka (snazim na ho pripojit na lcd monitor ale nie vzdy sa chyti), zaznie uvodna zvucka a to je cele, ziadna dalsia akcia, blank screen. Neviem sa dostat ani do boot mode. Sietovo som ho pripojila k druhemu macbooku kablom, ethernet is connected, ale nezobrazuje mi ho ako pocitac na sieti, nemozem sa pripojit cez remote desktop.

    Potrebujem nejak z disku dostat von data, alebo ich aspon vymazat predtym ako ho predam na suciastky. Existuje nejaka moznost bez toho aby som vybrala disk?

    Dufam ze chapete mojmu popisu:-) vopred vdaka za akukolvek radu.

    Eli

    #296212
    raul
    Moderátor

    Asi najjednoduchsie je ten disk naozaj vybrat, dat do ramceku na disky, alebo pouzit nieco taketo: http://www.axago.cz/cz/produkty/externi-boxy/ADID-70.html
    resp. http://www.alza.sk/axago-adid-70-d271747.htm
    je to vyborna vec…

    A potom to mas ako usb kluc…

    #296223
    ejka
    Účastník (Participant)

    noo.. ok demontovala som disk, mam doma nahradny case, mam v nom hitachi sata disk. ale ta koncovka disku z mb air tam nepasuje, je to o stotinu milimetra hrubsie a uzsie. co mam teda kupit? pozerala som tie obrazky co si poslal, a ten adapter je tiez taky ako na tom ramceku na ten sata disk co mam doma.

    #296224
    ejka
    Účastník (Participant)

    “As first documented by AnandTech, the original MacBook Air models — the MacBook Air “Core 2 Duo” 1.6 13″ (Original) and 1.8 13″ (Original) — have a 1.8-inch wide, 5 mm tall hard drive or SSD and “instead of a standard PATA connector Apple uses a 40-pin ZIF (Zero Insertion Force) connector” due to space constraints.”

    #296226
    ejka
    Účastník (Participant)
    #296229
    ejka
    Účastník (Participant)

    no ja neviem ja som z toho jelen, mam early 2008 macbook air a potrebujem tu kompatibilnu koncovku na disk, skuste mi niekto poslat link pls, najlepsie britsky:-D

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.