Ako dať starší firmware z 2.2 na 2.1 ?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Ako dať starší firmware z 2.2 na 2.1 ?

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    wikynko
    Účastník (Participant)

Zdravim,
    poprosil by som o radu. Chcel by som si do iPhonu (3G) dat 2.1ku firmware, lebo mam 2.2ku a na nom mi nefunguje turbosim (je blokovany na t.mob). Ked som to parkrat skusil cez iTunes, shift + click na restore, zvolil som subor s 2.1 firmware-om originalnym, no na uplnom konci restore-u mi vyhodilo chybu, ze iPhone couldnt be restored. an unknown error occured. a siel potom restore-ovat iba s najnovsim firmwareom.
    Cim to moze byt? Nie je jailbreaknuty. Moze to byt tym ?
    Vdaka za pomoc,
    viktor

dzankou
    Účastník (Participant)

najprv zniz na 1.1.4 dvakrat cez itunes 7.6 a nizsi(7.5) v DFU mode dvakrat :
    1. krat ti zahlasi chybu 6 a 2. krat ti zahlasi chybu 1015 co je vporiadku
    potom vezmi iphone na pocitac s nainstlaovanym itunes 8.0.x a pomocou PwnageTool restore na pozadovany firmware, alebo pomocou QuickPwn – po originalnom restore.

to je vsetko
    vela stastia
    postup najdes aj na http://www.google.com :)

Beiju
    Účastník (Participant)

Urcite to nie je kvoli tomu ze tvoj iPhone nie je jailbreaknuty. Praveze by som povedal ze to je jedno velke plus.
    Hmm…ale zas… ja si nemyslim ze sa da iPhone 3G downgradednut na firmware nizsii ako 2.0

Podla mna by mozno stacilo preinstalvoat itunes. Vymaz vsetky zlozky…. Skus,a napis ci pomohlo.
    Obycajne cez restore ako si to robil..

dzankou
    Účastník (Participant)

hej toto neviem ani ja ci sa 3G da dat nizsie ako 2.0 ale uricte osx mensi ako 10.5.6!
    preinstalacia itunes(odinstlaovanie a nainstlaovanie) – aspon na windowsoch je neuplna(skusenost s win aj mac)

jveres
    Účastník (Participant)

Pomocou AppTapInstaller sa 3G iPhone da dat aj na 1.0.2

Beiju
    Účastník (Participant)

Ja neviem,podla mna je chyba niekde v pc….AppTapInstaller nebude fungovat nahodou az po jailbreaku? A ked chalan nema jailbreak, tak naco zbytocne ho robit? Musi sa to dat spravit aj nejakou oficialnou cestou.

PS: ved vlastne chce len dat iphone do povodneho stavu.
    Hmm..skus dat restore do 2.0 a az potom na 2.1
    Ci ani to Ti nejde?

mi3_the_great
    Účastník (Participant)

byt tebou ponecham 2.2, JB pomocou quickpwn, a odblokujem pomocou yellowsn0w…Urcite jednoduchsue ako downgrade firmwaru;)

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.