ako aktivovat ip4 ios 7.1 bez original sim karty

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes ako aktivovat ip4 ios 7.1 bez original sim karty

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • #100062
    stanoM
    Účastník (Participant)

    Zdravim, chcel by som sa spytat akoktivovat ip4 bez original sim karty? Neviem ani na aku siet je blokovany..niekde som cital ze ked ma ie dlhsie nez dva roky tak nemecky t-mobile vam ho odblokuje zadarmo, je to pravda? Alebo by som sa chcel este spytat ako sa da urobit bypass? Pozeral som asi vsetky videa na youtube a nic…ked vytocim 112 a dva krat onn/off tak sa ib zrusi hovor a som naspet na tiesnovom voalani..(neda sa mi dostat na zoznam hovorov)

    #382081
    odklizec
    Účastník (Participant)

    Kazdy operator ti telefon unlockne po skonceni vazanosti. Samozrejme nesmi byt hlaseny jako kradeny/ztraceny a pokud puvodni majitel nema zaplacene zavazky, tak je velka pravdepodobnost, ze to neunlocknou.

    #382108
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

    zvacsa to byva tak, ze staci do telefonu po ukonceni viazanosti hodit inu SIM kartu, samozrejme treba komplet urobit bud Restore alebo Erase all settings & data v Settings > General > Reset.

    Vlozit druhu SIM kartu a iPhone 4 sa unlockne. Aspon ja som s tym teraz nedavno problem vobec nemal.

    #382110
    odklizec
    Účastník (Participant)

    Zkusit to muze. O unlock si ale v drtive vetsine pripadu musi clovek individualne pozadat. Automaticky to operatori obvykle nedelaji. Krome pripadu, kdy se operator rozhodne prestat telefony blokovat, jako to bylo v pripade SK telekomu.

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.