airport express

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware airport express

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    bawy
    Moderátor

Zdravím, mám otázku, mam airport express, ale v nastaveniach mi píše len štandard b/g
    Na apple.com (http://a3.s3.p.quickshareit.com/files/picture1dae9a.png) však vidno, že by to malo mať aj „n“ …dá sa to nejako aktivovať, alebo mám starší AE kde to ešte nebolo HW spravené ?

iFiko
    Účastník (Participant)

Ak ho mas kupovany na Slovensku tak ti to nepojde, na USA verzii to ide.

raul
    Moderátor

podla mna mas starsiu verziu..

bawy
    Moderátor

mam ho z UK, a asi mám fakt starú verziu :/

iFiko
    Účastník (Participant)

Bud mas staru verziu alebo v UK je n standard tiez blokovany ako na Slovensku. Myslim, ze je to jedno, proste ti to nejde :) Alebo teda skor :-/

danocoys
    Účastník (Participant)

Zdravim,
    mam otazku ohladom Airport… Doma som ho pouzival a fungoval uplne v pohode… Ale teraz som na intraku a pridelili mi vlastnu IP adresu, dalej masku podsiete, adresu routra a DNS.. Vsetky tieto udaje vlozim do Airportu a kontrolka zasvieti pekne na zeleno. Usudzujem ze sa pripojil a net ide.. Avsak nemozem ani za nic dostat internet dalej.. Ked sapripojim tak vsetko slape aj Airtunes ale internet nejde.. Pricom ked sa napojim priamo do MB tak internet funguje.. Neviete mi prosim Vas poradit kde moze byt chyba? Skusal som vsetky mozne moznosti od bridge modu po sharovanie cez DHCP… :-(

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.