absencia audio line in portu na MacBook Pro 13

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware absencia audio line in portu na MacBook Pro 13

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 21 až 28 (z celkového počtu 28 )
  • Autor
    uniqat
    Účastník (Participant)

ries to externou zvukovou kartou v tom pripade. daju sa zohnat aj v inom rozhrani ako USB takze nechapem co tu riesime. Akurat to je investicia nie za 5 eur ale radovo v 10tkach az 100vkach. Za druhe nechapem co mas proti USB Hubu. a preco vlastne toto tu riesis. pracujes s hudbou, aky software lebo inak neviem co poradit ti este by sa dalo… Takze to co jedine mi vrta teraz hlavou je aky pouzivas pri hrani program..

maiob
    Účastník (Participant)

no neviem ti poradit takto ako ja som ti ponukol riesenie ktore nepotrebuje externe napajanie, kedze tento Focusrite je USB Powered, a myslim ze USB hub ej za par supov takze to co mas teraz v USB daj do hubu a externu zvukovku priamo do MBP … cez FW by to bolo pekne ale tam je cena vzdy vyssia

mario07
    Účastník (Participant)

uniqat a maiob ja uz jednu externu kartu od native instruments mam a nemienim investovat par stoviek dalsich eur na dalsiu. Pri hrani pouzivam TRAKTOR II pro a zvukovu kartu Audio 8 ktora sa nesmie zapajat cez hub a v druhom usb porte mam zasa midikontroler zapojeny a vzhladom na to ze vecsina profi externych zvukovych kariet sa nesmie pripajat cez hub kvoli latencii usb huby v mojom pripade neprichadzaju do uvahy… preto sa snazim najst nejake rychle, efektivne a hlavne lacne riesenie… penazi uz som do hardwaru a softwaru investoval az az…

Tomas128
    Účastník (Participant)

v tom pripade stale trva moja ponuka ze vymenim vyssiu verziu 13″late 2011 s i7:D

maiob
    Účastník (Participant)

no a zvukovka ktoru mas nema ziadny ani len jeden LINE IN ?

mario07
    Účastník (Participant)

maiob: ma line in ale tie mam pocas vystupenia vsetky obsadene…

maiob
    Účastník (Participant)

mario07, tak potom ich mas malo treba uz potom maly digi mix … ja mam napriklad toto

http://www.dv247.com/assets/news/dv247/Edirol-m16-dx.jpg

ide o to kolko potrebujes mat toho zas na vystupe aky monitoring atd. ako ty potrebujes asi drahsiu zalezitost

mario07
    Účastník (Participant)

maiob ja praveze nechcem uz investovat zbytocne peniaze za nieco co je podla mna samozrejmostou na notebooku za 1600 eur. ja som uz fakt dal mrte prachov za hw/sw a potrebujem iba jeden posrany analogovy stereo signal dostat do webovej aplikacie ktora streamuje zvuk do netu, to je vsetko. A naozaj je pre mna tazko nepochopitelny fakt preco v tomto modeli apple takuto trivialnu vec ako je audio line vstup nepodporuje obvzvlast ked v starsich typoch tejto modelovej rady tato funkcia bola…

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 21 až 28 (z celkového počtu 28 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.