caute, uz ma tak sere ten iPhone, odisiel mi cely zvuk, neda sa to spravit, povedali aj v servise v BA, tak som ho chcel pouzivat aspon na net, ale blbol lebo som skusil untethered jailbreak pri SW 4.2.1, tak som skusal restore 4.2.1 no vyhadzovalo chybu, tak som skusil natiahnut novy 4.3??? ani neviem aky to je, ale skusial som to dnes 25.6.2011…. no v 3/4 chyba 1015 a uz nejde nic, recovery mode s kablom a iTunes ikona…. da sa nieco robit a ak hej tak cez co a ako, nemam ziadne SHSH zalohy a ani nic podobne….
:D ak to nepojde, mozno aj hej… ale moc sa mi toho nechce, lebo teraz nedavno som dal vymeni power button…. nevies radsej povedat ako to zbuchat ??? lebo ak to ide nechce sa mi davat zato v servise 30 €
na error 1015 je jeden fix. ja som mal podobny problen, urobil som restore a po celej operacii mi vypisalo tento error. stacilo vsak stiahnut tento fix a spustit ho. za 5 sekund uz iphone bezal a nastastie cela operacia restore prebehla v poriadku…
macbanan, ja som teraz tento problém opravoval kamarátovi…pravdepodobne ti tam nahodilo BB pre iPad…musíš si stiahnuť Pwnagetool(Mac) alebo ak máš windows tak Sn0wbreeze, a vytvoriť custom ipsw a ten tam nahodíš cez DFU mód a všetko by malo byť v pohode…
:-)) enjoy
vymena power buttonu 28 eur v BA, podarilo sa mi to spravit cez custom restore ipsw subor pre 4.2.1 takze v pohode, teraz to ma priatelka na O2 mobilny net, kedze cely zvuk je nefunkcny
prave dnes v noci sa mi to stalo kua, ked ho zajtra idem predat. chcel som ho restornut a takto sa to doje…kazilo…som tak trosku laik v tychto veciach, nemoze mi niekto vysvetlit co je to ten custom restore ipsw ? alebo ako to opravit co najjednoduchsie…dik