9. september

Domov Diskusné Fóra Ostatné 9. september

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 29 )
  • Autor
    piggee
    Účastník (Participant)

Kedze sa nam blizi 9. september, keby apple bude predstavovat svoje novinky, tak co vsetko ocakavate?
    Okrem noveho iPodu Touch, ktory sa ocakava by mohli nieco spravit aj s apple TV, na ktore apple dlhodobo trochu zabuda.

A tiez som zvedavy, ci padne aj nejaka zmienka o Phenomenone, ked uz sa ukoncil predaj Shake a uz par rokov nebol ani aktualizovany..

pepa007
    Účastník (Participant)

iPhone nano a iGame (herní konzola) :-)

Xavier
    Účastník (Participant)

Očakávam zosumarizovanie na tému iPody, množstvo grafov :D Môžu spomenúť taktiež MacBooky, ale len okrajovo, ak tam niečo vôbec bude na spomenutie. Samozerejme nové iPody nano, touch, classic. Nano a Touch zrejme dostanú kamerky :) Ani MediaPad/iPAD by nebol odveci (podľa novej informácie by mal obsahovať Tegru od nVidie), ale ten možno v Januári, ale síce Apple MacWorld už asi nebude, no nie?
    A ešte by mal byť asi vypustený iTunes 9 a QuickTimeX pre Leopard a Windows.

piggee
    Účastník (Participant)

QuicktimeX asi uz predstavovat nebudu, ked je dnes od 12:00 v predaji snow, kde je sucastou…

Xavier
    Účastník (Participant)

A prečo by preboha nemali? Myslel som QTX pre starsie verzie OS a Windowsácke verzie.
    Logicky:
    Počítame s novým iTunes-om, ktorý potrebuje aj nejaký nový QuickTime. A vážne si myslíš, že Apple bude donekonečna písať dve rozdielne verzie- QuickTime 7.x a QuickTimeX???? Vyde nejaky novy iPod, co chce novy iTunes, ktory chce novy QuickTime a Apple napíše QTX, QT pre old verzie a QT pre Windows? A to sa bude tahat paru rokov, pokym skonci podpora? podla mna to je blud! :)

cengi
    Účastník (Participant)

to som zvedavy ci sa tam ukaze Steve

Frankie
    Moderátor

števo podla mna pride

titinius
    Účastník (Participant)

a naco by robili iGame ked je iPod Touch ??? ci myslis ze ho premenuju a zmenia dizajn,?

Anonymný
    Neaktívny

Cengi: Yep, I’ll be there and hope to see you all there as well. ;) Steve.

Xavier
    Účastník (Participant)

iGame? :D:D do úvahy pripadá akurát iPAD a aj jeho predstavenie je na 9. september velmi diskutabilne.
    Ale vidím, že tu máme samotného Steva :D Tak Steve, bude tablet, či nebude? :D

Anonymný
    Neaktívny

Tablet bude byt. Ja ucim slovensky. Greets. :D

MooDy
    Účastník (Participant)

Ja sa obavam, ze iPod Classic zrusia..vedu sa o tom diskusie na mnohych forach :(

psychodiagnostic
    Účastník (Participant)

ked zrusia iPod classic, predam vsetky moje apple veci a budem zase WIN :D muhaaha ale nie, ale tak ked zrusia iPod classic tak to bude riadne nahovnooo!!! Vsetci kupuje ten sprosty ifon a kvoli tomu idu zrusit classic :( uFFF, este si musim nakupit classicov kym predavaju!!!

Xavier
    Účastník (Participant)

Podla mna nezrusia iPod classic. Pre mna je to najtypickejsi iPod. :D mne strasne chyba tento model: http://i179.photobucket.com/albums/w315/digitalcorps/ipod_video_white.jpg R.I.P. :( :D:D:D Stale ked to vidim v telke, tak…. no… si myslim, ze keby sa este predaval, by som si ho kupil :)

piggee
    Účastník (Participant)

inac s tym tabletom je to take otazne ako ked pred polrokom sa hovorilo o iPhone nano…
    Radsej nech sa miesto takychto hovadin chlapci venuju Phenomenonu, ked zrusili shake

titinius
    Účastník (Participant)

Pheno.. co ? :D
    ak si dobre pamatam, tak ked sa viedli diskusie o netbooku, tak sa vyjadrili ze nie, ze oni prijdu zasa s niecim co vyrazi dych konkurencii a aj uzivatelom :) nieco ako bol iphone alebo MBA

pepa007
    Účastník (Participant)

tak zdá se že největším trhákem by mohlo být uvedení Beatles na iTunes:

http://www.cnn.com/2009/SHOWBIZ/Music/09/04/beatles.999/index.html

titinius
    Účastník (Participant)

takou hovadinou by som bol dooost sklamany, ked mam pravdu povedat,
    radsej by mohli otvorit normalny store aj s hudbou a videom v strednej europe… :/

pepa007
    Účastník (Participant)

titinius – no nesmíš se na to dívat optikou našich dvou zapreděných zemiček. Beatles na iTunes by pro Apple znamenali megazisky.

Tomas 11111
    Účastník (Participant)

Kedy má začať zajtra tá show? Respektíve, bude to niekde online?

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 29 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.