5 vecí, čo nenávidím na iPhone

Domov Diskusné Fóra Ostatné 5 vecí, čo nenávidím na iPhone

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 22 )
  • Autor
    yurayko
    Účastník

1. Zivotnost baterky – nikdy v zivote som tolko nabijal ako teraz, spomente si na nase stare telefony, ale posudenie necham na vas
    2. Viditelnost displeja na slnku – leto je asi najhorsia sezona na pouzivanie, v Cupertine asi nesvieti slnko, ked testuju nove zariadenia
    3. „Nerozbytny“ displej – mozno o tom neviete, ale skoro tak ho Apple prezentuje, nastastie mna to zatial obchadza, ale verim tomu, ze poznate aspon jednu osobu vo vasom okoli, ktorej sa uz displej rozbil, ja osobne ich poznam niekolko
    4. Siri, dojna krava – povedzme si na rovinu, kolky z vas to realne pouzivaju, ficura dostupna iba pre 4S a my si ho samozrejme kupime, jednoducho nas iba doja z prachov
    5. Najhorsie na koniec, Zavislost – v tom dobrom aj v tom zlom, iPhone nas sprevadza dnes asi na kazdom kroku a zahrat si Angry Birds na zachode nepride uz asi nikomu divne

No a nebite ma tu teraz, viem, ze vacsina z toho plati aj pre ine znacky (vyrobcov), ale tu sa venujeme produktom Apple ;-) No a treba to brat aj s rezervou, je predsa leto a spoje v hlave sa mi mozno zacianju prehrievat :D

iUser
    Účastník

nepindaj :), a ked sa ti nepaci bez do bazaru s mobilmi, kde kupis staru nokiu „7dni bateria + nerozbitny plast“.

Tartarus
    Účastník

1. životnosť baterky – je taká istá +/- ako akýkoľvek iný smartphone. To je ako porovnávať ohľadom spotreby 1,2l a 4,0l motor ;)
    2. viditeľnosť displeja – iPhone má hádam najlepšie zvládnutú viditeľnosť displeja na slnku
    3. nerozbitný displej – všetko je rozbitné, ide len o to kde je tá hranica rozbitia. A iPhone ju má dosť vysoko.
    4. SIRI – ak si niekto kúpil iPhone len pre SIRI tak je u mňa „trúba“ a nech si teraz nesťažuje.
    5.Závislosť – niekto hry a niekto spravodajské weby :-P tie som čítal ešte na QTEK 9060 v 2005 ;) takže to už nie je závislosť ale zvyk.

Jaem
    Účastník

1, vypni internet, 3G, wifi, GPS, vymaz vsetky aplikacie a hry a uvidis, ako dlho vydrzi
    2, v nastaveniach pre slabozrakych (vseobecne->pristupnost) si zapni „biela na ciernej“
    3, veci pri pade na beton sa zvyknu rozbit. dokonca aj tie „nerozbitne“. ako prevencia su rozne obaly a puzdra
    4, ak niekto u nas kupil 4S len pre Siri, tak bud na to ma (a je mu to jedno), alebo je blbec
    5, :D

cthulhu
    Účastník

.

JFK.
    Účastník

iPhone má na slnku ešte dobrý displej, práve kvoli tomuto Apple ostal na TFT technológií :)

Andreso
    Účastník

Are you fucking serious? :D
    Že na to vôbec niekto reaguje :D Však top android SGS3 je vysokokvalitná lopata z plastu s retardovanejším bratom Siri :D
    Nokia 3310: Výdrž batérie týždeň a viac, čitateľný display všade,nerozbitný,bez nepotrebného Siri, nevyvára závislosť- iba ak maniaci Snake 2 :D :D :D

suley
    Účastník

cisty troll

wings400
    Účastník

@cthulu: ja mam tiez lumiu 800 a vydrzi mi minimalne 2 dni, vacsinou tak treti den okolo obeda… samozrejme sa na telefone nehram hry.

Tartarus
    Účastník

#Andreso – SGS3 je ešte relatívne kompaktné zariadenie ;) SGN to je to pravé do ruky :-P už po krátkom čase ti bude akýkoľvek iný telefón pripadať malý. To sa nedá opísať, to musíš skúsiť, ak zoberieš do ruky HTC Sensation a máš pocit že je to malý telefón. iPhone je už micro zariadenie :-D

Sagittarius
    Účastník

Omg, posťažujme si :D

Mne vadí jediné, a to, že home button nie je dotykový, je to zvyk z WP a hlavne z Androidu…
    Avšak komfortom používania je iPhone ďaleko vpredu oproti ostatným…

Nepotrebujem widgety, na čo?

cthulhu
    Účastník

.

iTuxx
    Moderátor

mne na iPhone 4 vadi ten povrch: sedim v aute, teplo jak hovado, niekto mi vola, vytiahnem telefon z vrecka nohavic a na displayi su bavlnene ci ake mikrovlakna, od spotenych ruk smuhy vpredu a vzadu, na slnku kvoli smuham nevidim na display, stale ho musim utierat, ak pouzivam silikonove puzdro, tak telefon ani neviem vytiahnut z vrecka, vadi mi ze ked idem okolo hocijakych reproduktorov, tak to vydava ten stary znamy zvuk: tu rut tut, tu rut tut, tu rut tut,… aj ked mi nikto nevola (u inych telefonov sa to nestava, ani 2 SIMkovych), vadi mi ze vibracie su tak mizerne slabe ze ked mam silent mod, tak neviem ze mi zvoni telefon (4Sko ich ma este slabsie), vadi mi ze sa bojim s telefonom pracovat s mokrymi/spinavymi rukami, v prasnom prostredi,… zatial ale uz vyse 1,5 roka vsetkemu odolava.
    Velmi sa mi pozdava a uz dlhsie rozmyslam nad SE Xperia Active. Je lacnejsi, odolnejsi, kompaktnejsi, lepsie sa drzi, nemusim sa bat tekutin, ma lepsiu citatelnost na slnku, lepsi reprak a vibracie.
    Jedine dovody preco mam este stale tento iPhone, su napr. ze je to SW nezmar. Zapnuty je uz neviem ako dlho, stale spolahlivo fici, ked mam nervy a ponahlam sa, vzdy ukazkovo a bleskurychlo reaguje, GPS sa chyta okamzite a dokonca aj vnutri budov (kamarat ma SGS2 a ten velmi zaostava), ked niekde pocujem dobru pesnicku, hned analyzujem a okamzite mozem kupit cez iTunes Store. Viem si hned pozriet ake je obedove menu v najblizsej restike. Nemam v nom vela aplikacii, hry sa nehravam. Obcas nieco odfotim, takze ani fotak nemusi byt nejaky nadupany, ale sync cez iClound do iPhoto je genialny. Video som nikdy nenatocil (vlastne iba par sekundove uryvky si natacam zo Simpsonovcov, aby som sa pobavil ked mam niekedy zlu naladu). Pre tieto veci som ho zatial za tu Xperiu Active nevymenil.

wings400
    Účastník

@cthulu: sem som pisal moje nastavenia pre zlepseie vydrze
    http://forums.wpcentral.com/1669913-post8.htm

Benne
    Účastník

iTuxx, k odtlackom, nemas foliu na tom ? Silikonove puzdro je chyba telefonu ? :D to ze nejde vytiahnut je predsa chyba puzdra, nie telefonu :D K reprakom co robia tutututut, hehe, nemas zapnute stale Edge, resp vypnute 3G ? Ak hej, Edge to robi.

iTuxx
    Moderátor

Benne: foliu nemam. Puzdro mam len vtedy ak idem robit nieco kde je vyssia pravdepodobnost ze mozem telefon poskodit. Viem ze to nie je chyba telefonu, ale to mi vadi ze este musim rozmyslat ci si mam zobrat puzdro alebo nie, lebo co ak telefon rozbijem. Viem ze to puzdro to nezachrani ale aspon nieco. Mas pravdu, mam edge zapnuty stale. V tomto meste duchov 3G nemame.

JFK.
    Účastník

fólia ťa dosť zachráni, nepoškrabe sa a nepraskne sklo tak ľahko, a nemusíš riešiť pudro, veď vyskúšaj a uvidíš :)

iTuxx
    Moderátor

myslis? Predsalen na okrajoch a bokoch je to silikonove puzdro maksie, takze utlmi naraz viac ako tenka folia (ktora nie je na bokoch ak nemas Zagg Full Body, ale aj to nie je ono).
    Asi prejdem na tu Xperiu Active. YOLO :-D

JFK.
    Účastník

no jo, ale tá oceľ vydrží nejaký ten pád a škrabanček na nej až tak moc nevadím…dôležité je sklo a to ochrániš tou fóliou… jasne že ak to hodíš zo schodov tak tam ti skôr pomôže pudro :D ale tak pri bežných pádoch alebo používaní, šuchaní po stole atď… tak fólia je fajn
    -Zagg je najhoršia na svete, orange peel odlesky — nedá sa pozerať na displej, mal som raz a už nikdy!
    ~ešte počkaj s tým prechodom na Sony :DDD jeden po druhom a rozpadne sa komunita Apple a to nechceme :D

iTuxx
    Moderátor

ano viem ze ta Zagg je taka.
    To ze vymenim iPhone neznamena ze dam prec aj Mac. S tym som velmi spokojny.
    Jednak je iPhone uz skoro tuctovy, uz ho zacinaju mat aj male deti (tu Xperiu Active som este nikomu nevidel), ale ide mi o to ze naco budem cakat? Ked Apple vyda iPhone 5 ktory neprinesie nic co by ma nutilo ho kupit? Da tam svoje mapy ktorym neverim a mam proste pocit ze zas to bude to iste. Navyse tie iste funkcie mi ponukne aj lacnejsi mobil o ktory sa nemusim az tak bat. Dnes uz neplati ze najdrahsi mobil je najlepsi.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 22 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.