5.1 zvuk problem

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware 5.1 zvuk problem

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    Red01
    Účastník (Participant)

Ahojte,
    Mam isty problem dalo by sa nejakym zazracnim sposobom prepojit z macbooku pro pomocou 3,5mm jacka aby bol zvuk 5.1???
    Popripade kupit nejaky ten kabel, proste aby to ficalo???? Bo ide len klasicka 2.1 a na pozeranie nejakych tych DVD by sa mi to bodlo, a necem kupovat zbytocne DVD prehravac.
    Vopred dakujem za nejake to info.

gidy
    Účastník (Participant)

cez obycajny jack 5.1 nedostanes.
    macy maju kombinovany analogovo-opticky konektor, takze ak mas v reprakoch opticky vstup, tak to pojde

macblogger
    Účastník (Participant)

Aky vyznam ma spickovy zvuk pri 13″ monitore na prehravanie dvd ?

mute
    Účastník (Participant)

Mohol by to zvladnut tento dekoder od Creative:

http://uk.creative.com/products/productarchive.asp?category=4&subcategory=136&product=9468&nav=-1&listby=

Uz sa sice nejaky ten rok nevyraba, no mam ho este volakde doma v orig. krabici, takmer nepouzivany.
    Ak by bol zaujem, staci napisat na:

mute2mute@gmail.com

igino
    Účastník (Participant)

Musim silno suhlasit s macblogger-om. Co mate vsetci s tymi FullHD filmami a 5.1 az 7.1 zvukom na notebookoch? Chcete mi trvdit, ze sa to da vychutnat na 13, 15, 17″ monitore???

Mano5
    Účastník (Participant)

macblogger: nikde tu nie je rec o SPICKOVOM zvuku. 5.1 dnes hraju hocijake chrastitka od Geniusu alebo Logitechu.
    Ale pokial sa chceme bavit o nejakom lepsom zvuku, tak Gidy ma pravdu. Ja som kupil opticky kabel, ktory ma na sebe tie konektory do 3,5″ jack dierky (NAY, internet…). Potom treba mat filmy (vacsinou su v MKV), ktore maju 5.1 zvuk.

To macblogger: Ale aby som to uviedol na spravnu mieru – ja som takto prepajal 32″ LCD s 15″ MBP a Receiverom Technics. Takze tiez nevidim vyznam prepajat zosilovac s 13″ Macbookom a zosilovacom.

Momentalne to vyriesil Extreamer pripojeny do siete a filmy mam na NAS. Dokaze to prehravat uplne vsetky formaty aj DVD adresar a dokonca aj Bluray. BD s vyssim datovym tokom treba dat na disk a pripojit cez USB, kedze to ma len 100M ethernet.

macblogger
    Účastník (Participant)

Nic v zlom ale nebolo by ovela jednoduchsie kupit dvd prehravac za 20€ ? ( cisto osobny nazor)
    Pod spickovym repro nechap hned bang and olufsen ale 5.1 sustavy su uz vyssia kategoria na pocuvanie nech ich vyraba hocikto.

Mano5
    Účastník (Participant)

to macblogger: suhlas. Len kvoli DVD by som urcite kupil radsej DVD prehravac ako kabel. Aj ked v dnesnej dobe by so kvoli pevnym mediam uz radsej kupil nejaky lacny BD prehravac – vacsina z nich ma USB vstup, citacku na SD karty a prehrava vacsinu video suborov stiahnutych z netu.

Red01
    Účastník (Participant)

Hmm a ja som fakt nemal na mysli pozerat s malickym monitorom- DVD to uz len v najnutnejsiom pripade.
    Ja mam 27″ monitor FullHD Samsung a s tym som to chcel neako porobit. Ale nic sa nestalo niektori si domysleli, ze to cem na moju malu 13ku- ale nikoho neodsudzujem ja som to tam nespomenul takze tak.
    Dakujem inak moc chalani. Pekny vecer prajem

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.