3gs 6.1.2 BB 06.15.00 new BR

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes 3gs 6.1.2 BB 06.15.00 new BR

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    cupoftea
    Účastník (Participant)

Zdravim, potreboval by som pomoct s „rozbehanim“ 3gs-ka. Telefon sa mi dostal uz v stave ipad BB cize 06.15.00 a fw 6.1.2. bol tam JB a nainstalovany ultrasnow aj s fixom,telefon je s UK a ma new BR.Nakolko telefon nechcel zobrat ziadnu sim a ja som vela znalosti o IP nemal nechal som to tak ,vyuzival ho syn na hranie hier a navyse po case zacal hadzat svojvolny restart,teraz som ale prisiel o telefon a tak sa snazim rozchodit iPhone.

Tu je moj doterajsi postup:

Chcel som povodne len obnovit aktualny fw 6.1.2 a unlock, stiahol som si ofico fw 6.1.2 ale samozrejme iTunes ma nepustil,chyba 3194-overenie zlyhalo. Dosiel som k tomu ze musim mat SHSH subory s fw 6.1.2,napriek tomu ze to bol aktualny fw na telefone aj s JB tak tinyumbrela mi nenasla ziadne SHSH,tak som skusil vytiahnut SHSH cez redsnow,ten kupodivu nejake nasiel- subor ma nazov mojho ecid a verziu fw. Skusal som teda spravit CFW cez snow ten ale shsh subor z redsnow nechcel,tak som vytvoril „podpisany“ cfw cez redsnow ale iTunes dalej hadzal chybu 3194.Skusal som vsetky postupy upravy ci premenovania host no bez uspechu….tento problem som riesil na inom fore a dostal som radu spravit rovno downgrade ipad BB.

Tak som to skusil a narazil som na problem hned na zaciatku, redsnow detekoval cez select IPSW moj ofico fw 6.1.2 ale nasledne pri JB vyhodil chybu „decrypted kernel…“ Opat som dostal radu natiahnut do redsnow cisty iOS 6 a tak robit downgrade. A to bolo naposledy co telefon normalne nabehol,vypol som ho cez slide off a zacal downgrade.Tento postup bol fukcny a do telefonu natiahlo subory nabehla obrazovka jailbreak a nasledne telefon zacal s procesom no zhruba po 3 minutach vypisal telefon nieco „limited recovery“ a hodil error s oznamom ze mam zapnut telefon do normalneho modu ,vypnut cez slide off a skusit znova. To uz ale nieje mozne, telefon ostane vysiet s logom jablka,pripadne ho hodi do recovery s obrazkom itunes. Skusal som ho vsemozne vykopnut s recovery no telefon uz normalne nenabehne. Stale ho viem dostat do pwnedDFU (black screen),viem aj nanovo pustit downgrade BB(s tou istou chybou) ci spustit obnovu cez iTunes s chybou 3194, PC stale detekuje telefon ale dostat ho do normalneho modu uz neviem.

Moj ciel je mat unlock telefonu ci s BB ipadu alebo nie je jedno.

Budem rad za kazdu radu ci postrcenie.

peto7532159
    Účastník (Participant)

iPad BB sa dá downgradovať na nižší, ktorý sa dá unlocknúť ultrasn0w-om (Google je tvoj priateľ)
    + ak ho obnovíš môžeš ho jailbreaknúť (kvôli ultrasn0wu) ale iba tethered – po vypnutí ho musíš zapínať cez redsn0w v PC/Macu

cupoftea
    Účastník (Participant)

Takže jedina možnosť je restore na 6.1.3? a nasledne tethered JB? Tomu som sa chcel vyhnut,ratal som ze na najnovsi fw mi itunes restorne bezproblemov ale tak tethered ziadna slava a jednak mam len mobilny net,uz som tahal ciste 6.1.2 a 6.0 takze dalsi fw si mozem stiahnut az buduci mesiac:(

peto7532159
    Účastník (Participant)
    cupoftea
    Účastník (Participant)

Ten downgrade som skusal,ako som pisal konci to chybou na telefone „limited recovery“ takze to nedokonci,a ma zmysel robit semi-restore ked momentalne uz nenabehne normalne telefon len do recovery?

cupoftea
    Účastník (Participant)

Tak kedze sa nezadaril ziadny pokus ako obnovit fw6.1.2,tak som stiahol cisty 6.1.3 spravil cez snow CFW a ten nakopol do IP.Telefon ide je tam teda thethered JB a fw 6.1.3. Unlock som este neskusal snazim sa spravit downgrade BB lenze ten sa nedari,stale ta ista chyba „limited recovery“ please wait a nasladne error,zapnite telefon-vypnite a skuste znova.Spravil som to uz 4 krat a stale to iste.

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.