3G iPhone firm. update 2.0.2 – problemy

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes 3G iPhone firm. update 2.0.2 – problemy

Zobrazuje sa 19 príspevkov - 1 až 19 (z celkového počtu 19 )
  • Autor
    Apinko
    Účastník

Rad by som sa opytal, ci ma niekto problemy s upgradom firm. 3G iPhone na verziu 2.0.2.?

iPhone som kupil v T-Mobile, po pripojeni na iTunes mi update najde a stiahne, namiesto instalacie sa vsak objavi chybova hlaska the network connection timed out.

Vie mi s tym niekto poradit?

Nopix
    Účastník

máš problém s internetom. v tom je to

Apinko
    Účastník

podcasty mi stahuje normalne, aj aplikacie z app store, tak neviem, ci to bude netom…

dzankou
    Účastník

nahodou connection time out sa ti neobjavi az pri synchronizacii?

Tomaskooo
    Účastník

no poviem vam ze ja som kupil iPhone od Orange a mam ten isty problem, stiahne mi update a napise connection timed out a dost vie cloveka nastvat ;) a rad by som vedel ze v com je problem.

EmElEn
    Účastník

V Slovenských operátorch a ich dohodách. :D

Tomaskooo
    Účastník

ako nic v zlom, ten iPhone ma byt neblokovany a je na mne ci si spravim update FW alebo nie :P ale dost to nastve ked to stahnem a vypisuje hluposti

mayoxy
    Účastník

ja mam z t-mobilu a ide noramlne.. mam vsak pausal, a aktivaciu spravili v predajni na mieste. ked som prisiel domov na itunes tak vsetko bezalo vpohode.

ifone.sk
    Účastník

Skuste urobit update na inom PC a cerstvom iTunes. Ak to nepojde tak potom reklamacia.

stranger
    Účastník

Som zvedavy ako budu Ti odbornici riesit reklamacie. A ako dlho budete bez iPhonov…

Tomaskooo
    Účastník

ako byvaly orange pracovnik to bude trvat dost dlho to vam garantujem, kedze je to iPhone a myslim ze ani Orange a ani T-Mobile nenasiel urcite este servisne stredisko pre tieto telefony :))

Ayco
    Účastník

Update na 2.0.2 prebehlo bez problemov. Problem je skor pripajanie na siet 3G, ked sa hybem po republike, tak sa nie vzdy nakontaktuje na dalsi bod pripojenia.

Air
    Účastník

no, ja budem asi prvy pripad, ale mne iPhone uplne zatuhol a uz to nerozchodil. doba pouzivania piatok-utorok. zajtra budem vediet, ako to vyzera s reklamaciami. T-Mob vraj posiela do ciech.

Anonymný
    Neaktívny

to Ifone.sk : robil som to na inom pc ( notebook ) kde som cerstvo nainstaloval Itunes ( nikdy predtym tam nebol ) a po dostahovani mi vyhodilo „the network connection timed out.“ :) … Aplikacie stahujem bez problemov …. ale kedysi ked som mal pomaly internet a stahoval som nieco veeelmi dlho tak ma to niekedy stoplo v polke downu a vypisalo presne toto iste :) … a ked som stahoval firmwer .. tak sa mi stahoval asi hodinu ( naco mam download 1.5 mb / s )

Tommy_Verceti
    Moderátor

Air vyskúšaj ho reštartovať… drž home aj sleep button kým sa nezobrazí jablčko

Air
    Účastník

vyskusane vsetko. jablcko zobrazilo. natrvalo :)))

Air
    Účastník

tak problem vyrieseny. ale ide o uplne desnu kombinaciu tlacitok, neviem ci si ju spravne pamatam, ak niekto vie presne, moze to sem dat, pretoze to moze pomoct aj ostatnym…. takze: stlaceny sleep+home na cca 10s, objavi sa jablcko. nadalej drzat. pustit sleep az kym jablcko zmizne, potom opat na 3-4s stlacit sleep (home stale stlaceny). potom by uz mal nastat uplny restart do factory settings. ak som sa niekde sekol, tak ma opravte, ale jednoducho, brutal kombinacia, treba skusit :)

Eyo
    Účastník

tzv. DFU Mode: 10 sec. sleep+home, po 10sec. pustit sleep a dalej drzat home dalsich cca. 5 sec. (mal by sa ozvat zvuk)

Tento druh restoru sa odporuca aj pre iPhony, ktore uz boli jailbreaknute a chystaju sa na reklamaciu. Podla viacerych diskusii by to malo stacit a v servise by nemali nic zistit.

hlubco
    Účastník

Viem ako na Vas problem… Jednoducho si pocas updatu deaktivujte svoj antivirus….

Zobrazuje sa 19 príspevkov - 1 až 19 (z celkového počtu 19 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.