3D modelovaci software v hodnote 800 $ zadarmo

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software 3D modelovaci software v hodnote 800 $ zadarmo

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    iUser
    Účastník (Participant)

do 29 februara ponuka firma Digital Art Zone svoje vlajkove baliky zadarmo.
    Baliky su s licenciami. Komercne licencie s moznostou upgradov a updatov.

Samozrejme autodesku nevedia konkurovat, mozno aj preto si robia na trhu kde
    vladne autodesk monopolom, reklamu. ponukane verzie bezia na starsich systemoch
    momentalne nepodporuju lion, dalsim upgradom ktory je neskor zadarmo budu bezat
    aj pod lionom, daz studio 4 bezi uz teraz pod lionom.

:D :D

http://www.daz3d.com/i/3d/free-3d-software-overview?home_5_btn=start
    http://www.daz3d.com/i/explore/story-shannon-maer?

Bryce 7
    is a very affordable 3D terrain generation tool. You can create mountains, skies, and oceans, as well as your own 3D models and props.

DAZ Studio 4
    is a feature rich 3D figure customization, posing, and animation tool that enables anyone to create stunning digital illustrations and animations.

Hexagon 2
    From subdivision modeling to advanced surface construction tools and volumic operations, Hexagon provides multiple polyhedral 3D modeling techniques, allowing hassle-free modeling of all shapes from simple to intricate.

jasusch
    Účastník (Participant)

Prosím ťa a kde sa to da stiahnúť? Všade možne ma to hádže, keď kliknem download a nič z toho .

iUser
    Účastník (Participant)

vytvoris si ucet (pozadovany je iba email, heslo a uzivatelske meno), poslu ti na mail link, potvrdis overovaci link a prihlasi ta to na ich stranke. ak nie prihlasis sa v sign in poli.

potom na http://www.daz3d.com/i/3d/free-3d-software-overview kliknes na download free, potom si pridas
    tie 3 softy do kosika (add to cart), potom vojdes do kosika, znovu potvrdis order a nabehne ti stranka kde na lavo budes mat moznost zvolit available downloads, tak isto aj available serial codes.

to je vsetko

Mito
    Účastník (Participant)

A potom tam máš tak strašne veľa vecí na stiahnutie a tam som sa ja stratil :D Stiahol som tie základné a nič viac ale aj ostatné sú zadarmo. No v tom programe sa vobec nevyznám,príliž zložitý mi príde :/
    Update: Po tom čo zadám serial number a meno v Bryce 7 tak mi hodí application quit unexently (také dačo), pri ostatných to ide v pohode

kennik
    Účastník (Participant)

ja som stiahol, nainstaloval a vsetko funguje.. uz len sa s tym naucit robit..:)

Mito
    Účastník (Participant)

Aké ste dali meno v Bryce 7 pri zadavaní serial number v aplikácii? Dávam tam to ako som sa registroval no vždy mi vypne aplikaciu

kennik
    Účastník (Participant)

ja som dal len krstne a funguje to..

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.