23. 11. – Black Friday – KUPUJTE!!!

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes 23. 11. – Black Friday – KUPUJTE!!!

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Autor
    Jozef Remen
    Účastník

Dnes je Black friday a uz tradicne vyvojari na App Store (aj Mac aj iOS) ponukaju vyrazne zlavy pre svoje aplikacie!

Napr. vyborny PDF Expert pre iPhone UPLNE ZDARMA (povodna cena 7 Eur), pre iPad s 80 % zlavou za necelych 5 Eur!

Kopa hier, dalsich aplikacii uplne zadarmo alebo velmi lacno.

sairik
    Účastník

daj nejake typy na appky/games

ja som zatial stiahol:

acoustic ruler pro
    filmic pro
    finescanner
    pdf expert
    quickoffice pro
    fifa 13

niko
    Účastník

prosím vás kuknite si môj problém v softvéroch njde aktivovať iphone 3gs

mmhardky
    Účastník

Kua, stiahol som quickoffice a pdf expert, a ani neviem ci to potrebujem, kedze mam adobe acrobat, iWork a Keynote :D

Ale ukecali ste ma:) Dufam ze tam naozaj bola zalav. A co sa tyka FIFA a pod, kolko stoja tie appky normalne?

EDIT: Tak som sa rozsupol a rozhadzal asi 40 eur na Appkach. To vam teda PEKNE DAKUJEM! ;)

tomykar
    Účastník

hmm a co si kupil ? :) porad.. pripadne co si stiahol zadara ?

ja som kupil quickoffice a stiahol pdf expert a filmic pro. Vdaka vam za tipy ;)

iFiko
    Účastník
    mmhardky
    Účastník

No ja som kupil aj USA mapu Garmin za 21,99€ (50% zlava), kedze buduci rok tam idem na par tyzdnov cestovat. Potom Infinity Blade 2, NFS Most Wanted, Quickoffice, PDF expert a podobne.

Jozef Remen
    Účastník

Tu je kompletnejsi zoznam:
    http://www.macrumors.com/2012/11/22/ios-app-store-and-mac-software-sales-for-black-friday-2012/

Na Appshopper.com najdete dalsie.

Problem je, ze napr. Navigon na nas region kasle a EU navigacka je za plnu cenu. To len na priklad

sairik
    Účastník

usetrit sme usetrili, lebo taky filmic stal 3,50, fifa 5,99 , quickoffice okolo 13, pdf expert asi 7, a podobne :)

ale myslim, zeniektore zlavy ostanu aj cely vikend, takze tahajte :) a dajte este nejake typy

David23
    Účastník

nepoznate nejake dobre alebo uzitocne apps alebo hry na ios 4.2.1 ??? dakujem

Jozef Remen
    Účastník

david, skus hladat. na App Store je viac ako 300 000 aplikacii, NIKTO ti nenapise menny zoznam. A uzitocne a dobre je tak subjektivny prvok, ze ti to nenapise VOBEC nikto.

Benne
    Účastník

Jozef Remen, ale tych 300 000 apps uz nebude asi na 4.2.1 :/

David23
    Účastník

no ja by som povedal ze asi ani jedna normalna setko 5.1.1 a tak :P aj tak diks

Jozef Remen
    Účastník

Chod na Appshopper.com tam sa da pouzit velmi vela filtrovania, myslim, ze aj podla verzie iOS.
    pravdupovediac, ked vidim popis narokov iOS aplikacii, tak velka cast z nich stale vyzaduje najmenej 4.2.1 , nie az vyssi.

Problem bude skor s iPhone 3G, nie s verziou SW :).

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.