2 účty itunes = spojit?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software 2 účty itunes = spojit?

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Xfire
    Účastník (Participant)

chcem sa spytat ak mam 2 ucty u apple vytvorene, jeden som robil pre macbooka a druhy pre iphona.. chcem sa spytat je mozne aby som vedel mergnut accounty? proste ich spojit do jedneho existuje nejaka sluzba u apple co to dovoluje? alebo nie

babo
    Účastník (Participant)

ja som mal US account a na nom na gift card zostato 0.31$. Aby som ho zemnil na slovensky, tak som napisal na support do Aple, ze chcem tie prachy proste removnut a urobili to promptne a rychlo.

merge accounts by asi vedeli riesit tiez len oni, treba skusit napisat. Tu sa ale riesi, ze merge nie je mozny (ale na suppot nepisal nikto)

http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=1383989

Xfire
    Účastník (Participant)

mas mail kde im napisat alebo zalozit mam taku diskusiu?

babo
    Účastník (Participant)

http://www.apple.com/support/itunes/ tu si skus nieco klinut. Dokonca ked je spravny cas, tak asi vies s niekym cahtovat. Ked amerika nepracuje, tak sa da cez stranku pisat mail, alebo tak nejak to tusim funguje. Podla mna ten merge ale nebudu vediet spravit ani oni.

Inak mas na oboch uctoch nakupene nejake pesnicky alebo aplikacie? Lebo deautorizovat trebars macbook a autorizovat ho uctom z iPhonu sa da… (samozrejme aj autorizovat dvomi uctami, ale to je trochu otravne)

Xfire
    Účastník (Participant)

no na jedno ucte mam iphone registrovany a macbook pro(apple care servis – protection plan) a na druhom mma kupovane aplikacie na iphona a tak..

este mam otazku ked som si registroval napr produkt na ich stranke nevdim zarucnu dobu pokial plati nie? hauz je ze ked osom si macbooka kupl v UK regol som ho na protection plan to je +3 roky zaruky neukazuje zaruku ktora by mala byt este 1 rok.. nevies ako to je stym?

babo
    Účastník (Participant)

AppleCare zatial nemam, len sa chystam, tak to ti neporadim.

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.