1Password 4 v Mac App Store – licencia

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software 1Password 4 v Mac App Store – licencia

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Bugaboo
    Účastník (Participant)

Zdravím.
    Vyšiel 1Password 4 a chcel by som ho zakúpiť v Mac App Store ale netuším ako to je s licenciou pre viac rodinných príslušníkov.
    V Mac App Store nieje možnosť zakúpiť nejakú Family license ako je to na stránke Agilebits a moja otázka znie:
    Keď ho zakúpim v Mac App Store a nainštalujem na svoj počítač, budú môcť tú aplikáciu používať aj ostatní užívatelia na mojom počítači?
    Vďaka.

Jaem
    Účastník (Participant)

PRAVIDLÁ POUŽÍVANIA PRODUKTOV MAC APP STORE

Pokiaľ nie je v tejto Zmluve uvedené inak,

(i) Ak ste fyzickou osobou spôsobilou konať vo vlastnom mene, môžete sťahovať a používať aplikáciu z Mac App Store („Produkt Mac App Store”) na osobné, neobchodné využitie na akýchkoľvek výrobkoch značky Apple fungujúcich na systéme Mac OS X („Mac Počítač”), ktoré vlastníte alebo máte pod kontrolou.

viac tu: http://www.apple.com/legal/internet-services/itunes/sk/terms.html#APPS

Bugaboo
    Účastník (Participant)

Ďakujem za odpoveď.
    Tak ak tomu správne rozumiem tak tú aplikáciu 1Password môžem kúpiť len JA v App Store a následne ju môžem nainštalovať na každý počítač kde mám vytvorený účet (tj. napr. počítač môj, mojej sestry, priateľky, mamy, otcov…) a všetcia ju môžeme používať?

Hajo
    Účastník (Participant)

Teoreticky ano, neviem ci nieje obmedzeny pocet prihlasenych pocitacov na 5ks

Bugaboo
    Účastník (Participant)

Ďakujem veľmi pekne.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.