12.September

Domov Diskusné Fóra Ostatné 12.September

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 41 až 60 (z celkového počtu 69 )
  • Autor
    majdy
    Účastník

Ja si myslím, že určite nie viac zariadení naraz a nechajú to len na iPhone, ktorý je kľúčový produkt spoločnosti a iPody, tak ako vždy.

Apple TV iste nie. Presne ako píše JFK, budú chcieť spraviť boom s Apple TV.
    iMac a Mac Mini možno potichu HW upgrade, ale len pre to, že aktuálne modely sú už viac než rok staré.
    iPad mini si myslím, že tiež nie, to by chcelo samotný event, keďže by sa jednalo o prvé takéto zariadenie a hovorí sa o ďalšom evente, čomu sa mi nechce ale veriť.
    Osobne si myslím, že nový mini iPad ani nepredstavia a predstavia ho až vo Februári spolu s normálnym iPadom.

A ten tieň „5“ podľa mňa naznačuje iPhone 5, aj keď je to šiesta generácia. Väčšina ľudí hovorí práve o iPhone 5, nie 6. Apple takto prezrádza možno to, aby ľudia nečakali nič iné, len iPhone a aj slogan by za to hovoril. Konečne toľko ospevovaný vytúžený iPhone bude tu 12-teho. Tak ako minulý rok bol slogan „Let’s talk iPhone“ každý vedel, že sa bude jednať o event o iPhone a Apple to takto oficiálne potvrdil.

Ale ako tak rozmýšlam, možno si začínam srať do huby a práve to, že tam nikde neni písané iphone ani nič viac len dátum slogan a číslo 5, to znamená, že netreba čakať len iPhone? :D

Toľko moja úvaha a môj názor na vec :D

Xavier
    Účastník

Aj podľa mňa to je imbecilný názov. Jedine ak by to spravili tak, že by pokračovali aj ďalej v označovaní: zmena čísla= vonkajší vzhľad + vnútro; pridanie S= vnútro. Čiže by sa to tiahlo ako 4, 4S, 5, 5S, 6, 6S…

Jurooo
    Účastník

A vies si predstavit co by bolo za takych 10 rokov? ufon 15S … 18….21S ? :D to snad nie.. :)
    Skor som cakal ze cislovanie zmizne ako napr. posledne pri ipadoch, cize nieco ako The New iPhone, pretoze ufon je vlastne posledny cislovany produkt od jablka, no len keby to nezamotali tou 5kou v tieni 12stky :) hmm

Benne
    Účastník

vedia oni dobre jak zamotat hlavu :) tiez som zvedavy velice !

peto7532159
    Účastník

a možno tá 5 nič neznamená, tak ako si všetci mysleli, že iPad na pozvánke na tohtoročnú iPad keynote nemá Home Button

martin_kubik
    Účastník
    hatto
    Účastník

ved o tom sa uz diskutuje od vcera:D

btw: co si myslite o tych sluchatkach, co by mohli byt s novym iphonom?

majdy
    Účastník

peto 753…: to číslo 5 tu určite niečo znamená, pri ipade to bolo iné,
    hatto: tie slúchatká sú otrasné, ale tak či tak by som ich nepoužíval, keď mám „riadne“ :D

hatto
    Účastník

http://adam.azet.sk/clanky/13433/apple-ma-vrasky-na-cele-unikli-nove-fotky-iphone-5.html
    „apple ma vrasky na cele“ :D to uz jaky bulvar!

napriek tomu ze su vsade obrazky tohto iphonu, nejak mi tie rozmery nejdu dokopy so znackou apple, telo mi pride velmi neproporcionalne…

Benne
    Účastník

hatto suhlasim, a dufam, ze to je len nejaky hoax :) aj ked je to vsade, stale sa mi nechce verit, ze nieco take skarede bude novy iphone :D

FL
    Účastník
    Xavier
    Účastník

Sa poskladám z toho :D :D :D

majdy
    Účastník

Nechápem ako môžu byť tí číňania tak drzí a dovoliť si neičo podobné. U nich asi drzosť nemá hraníc, to je doslova verejná krádež a ešte sa idú biť, že nie, my sme to vynašli, dizajnovali, Apple nás kopíruje :D

eraserv6
    Účastník

Este tyzden nikto nikoho nemoze obvinovat z kopirovania pretoze nikto nevie ako bude dalsia generacia iphonu vyzerat:-))

sairik
    Účastník

cina je prva co to ukazala svetu :-D takze kopci apple :-D

MoRFi
    Účastník

Predpokladam ze apple uz ma patenty zaregistrovane, a ked nie tak budu platit tie ich vseobecne :D

Účastník
    Xavier
    Účastník

Presne tak. Apple zaspal dobu a čo sa týka softvéru, tak radšej ani nerozpitvávam, ako sa z profesionálneho segmentu tlačí k ľoďom, čo chcú štýlovú hračku. Koniec koncov, vidno to aj tuna na fóre, akí ľudia sa orientujú na značku Apple.

Účastník

Lumia 920

bezdrotove nabijanie, displej reagujuci aj v zime s rukavicami, opticka stabilizacia pri foteni, vraj ťažko rozbitny kryt so sklom (ukažu crash testy)

Benne
    Účastník

Peterson, nikoho to nezaujima :D Nokia robi podla mna celkom slusne telefony, ale ich podpora je biedna. Aby niekto predstavil novy telefon s tym, ze nebude podporovat Win 8 je uplne na hlavu (predosla Lumia).

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 41 až 60 (z celkového počtu 69 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.