10.5.6 …

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software 10.5.6 …

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Autor
    Kukosk
    Účastník (Participant)

Ako to je s novou verziou ? da sa uz stiahnut ? a ked ju nainstalujem, bude sa moj macko chovat ako keby som mal legalnu ? alebo budem mat problemy s updatmi a podobne ? diky moc.

Vojtin
    Účastník (Participant)

Co je to za otazku? Vlevo nahore mas jabko, to zmackni a pak zmackni Software update….

eraserv6
    Účastník (Participant)

Nemas nahodou hackintosh ked si polozil takuto otazku???

Topanky
    Účastník (Participant)

nemyslis nahodou snow leopard 10.6 ??

designme
    Účastník (Participant)

Skor si myslim ze dotycny ma Hackintosh :)

Xavier
    Účastník (Participant)

Tak ak ma takyto hack, tak by si mal zohnat ISO tejto verzie, alebo legalne DVD, ktore nabootuje vdaka Bootloaderu napalenemu na CD a po nainstalovani treba nainstalovat jednu Utilitu a veselo pouzivat najnovsiu verziu ;)

Kukosk
    Účastník (Participant)

nie nie nie ludia. mam orig. macbook. len neviem lebo…. na jednom nemenovanom fore som videl nejaku retail verziu systemu Snow Leopard (10.5.6) no a ze ci to uz je finalna verzia. a keby som to stiahol, a nainstaloval, ci to je uz teda release, alebo nejaka beta, a ci to budem mat nacierno, alebo normalne oficialne. musel by som si ho kupit, keby som ho chcel mat oficialne ? dakujem.

mayoxy
    Účastník (Participant)

snow leopard 10.5.6 ? snow leopard je 10.6.0 . a je to nieco ako beta.

mrzo
    Účastník (Participant)

10.5.6 nie je Snow Leopard (10.6) a ten oficialne este nejaku dobu nebude. Zatial su len testovacie zostavenie pre testerov a developerov. A podla vsetkeho sa bude predavat ako novy OS a nebude to ako dalsi update Leopardu.

Kukosk
    Účastník (Participant)

aha … a v pripade ze to nebude update, ale novy os, bude sa to dat spravit nejakym sposobom tak, aby sa to chovalo ako oficialne ? nejaky hack ? crack ? diky

Vojtin
    Účastník (Participant)

Proc krast? Muzes dal pouzivat system kterej mas ted ne? Pokud chces novej, mel by sis na to userit z kapesnyho od maminky, treba tak, ze nebudes par vikendu chlastat na diskotekach!!!

mayoxy
    Účastník (Participant)

pokial viem, mac OSX nema ziadny serial ani CD key , co tam chces crackovat?

designme
    Účastník (Participant)

Lock? :)

bawy
    Moderátor

kokosk: toto fórum warez nepodporuje, osobne si myslím že cena za nový OS nebude taká veľká aby sa to nedalo zvládnuť, ak ten nový OS naozaj potrebuješ. Nevidím dôvod na kradnutie tak kvalitného OS.

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.