Odpoveď na: The Sims 2 – nefungujúca inštalácia

Domov Diskusné Fóra Hry na Macu The Sims 2 – nefungujúca inštalácia Odpoveď na: The Sims 2 – nefungujúca inštalácia

#300623
Trepotadielko
Účastník (Participant)

oooo.. dakujem :-) Hej, hlavne je pravda, ze ja si aspon nenamyslam a netvarim sa ako “majster sveta”, ked viem, ze proste toto neviem a neviem si poradit – tym padom som teda odkazana na dobrotu a ochotu Vas, ostatnych :-)

Ja sa vyznam v inych veciach + v tych tiez pomaham tym, ktori to potrebuju – napr.hram na flautu, viem cudzie jazyky, atd… a myslim, ze vzdy by to tak malo byt, ze ti skusenejsi a zdatnejsi pomahaju tym menej skusenejsim v oblastiach, v ktorych sa vyznaju alebo nemaju proste tolko talentu :-)

No cize – pravda je taka, ze mam aj Ipad2 + MacBook Pro – ale.. zatial som vlastne novacik s pracou na apple a vo vela veciach sa zabehavam. MacBook riesim hlavne na grafiku + fotku, comu a vlastne aj venujem, ale priznam sa, ze teda s Ipad zatial velmi skusenosti nemam – bol to darcek z USA :D a este som sa s nim nestihla blizsie “zoznamit”.

Otazka:

1) Keby som chcela hrat na Ipad2 Sims, je to hra, kt.ked si stiahnem, potrebujem na jej hranie pristup k netu? Pravda je, ze som si zatial na Ipade stihla vsimnut len jednu vec – a ze 99% aplikacii si vyzaduje net, ktory tam momentalne nemam.

2) vedeli by set mi velmi jednoducho poradit, ako sa da Ipad synchronizovat s mojim MacBookom? Resp -ja mam doma este jeden notasok – moj povodny DELL a na nom mam windows :-) a v nom mam aj Itunes aj vsetko a veci synchronizujem na Ipade s nim.

Nebude problem teraz do tej synchronizacie zamiesat dalsi PC? :-)

To uz je trochu “out of topic”, ale ja som zatial nemala cas rieist cokolvek s Ipadom a mam pocit, ze ani zdaleko netusim, co ta srandicka vlastne dokaze :-) Len asi je tam treba mat pristup na net.

Dakujem za ochotu o pomoc!

PS: Ak ma niekto problemy v oblasti, v ktorej sa vyznam ja a potrebuje akokolvek pomoct, tiez som Vam k dispozicii :-)