Odpoveď na: Poraďte slúchadlá AKG/Sennheis./…

Domov Diskusné Fóra Ostatné Poraďte slúchadlá AKG/Sennheis./… Odpoveď na: Poraďte slúchadlá AKG/Sennheis./…

#258763
Zilo
Účastník (Participant)

Benne: Tak 430 aj 518LE som skúšal v auparku, m:zone, alebo tak dajako sa volaju :) Tieto dve sluchadla su totalne ine.
518 LE: su vacsie a aj velmi dobre izoluju okolie. Kozenny povrch je makky, prijemny, velmi dobre sa prisposobili. Zvuk plny, mohutny, basov dostatok (mozno az moc), ale skusal som to zo svojho Blackberry, kde som mal len nejaku hudbu a aj to nie najkvalitnejsiu, takze odborne stanovisko odo mna necakaj.

Potom som skusal 430: su ovela mensie, nesedia ani tak dobre, pretoze ta “kozenka” na nich bola jak z nejakeho plastu, tvrda a asi sa zacne aj po case lamat. O izolacii okolia ani nehovorim. Celkovo kvalita spracovania bola velmi nizka a nechapem ako mozu za ne pytat rovnake peniaze ako za 518 LE. Vyzeralo to ako nejaka uboha parodia na sluchadla. Fakt som neveril tomu ked som to drzal v rukach, ze take nieco vyrabaju. A zvuk je tiez neporovnatelny s 518 LE.

Ak ti nevadi, ze su 518 LE malicko vacsie (co je pre hudobny zazitok lepsie) tak chod jednoznacne do nich. Pre mna osobne su uz prilis velke, lebo ich chcem nosit aj v kancli a nechcem tam vyzerat ako DJ co usiel z clubu (pracujem v celkom konzervativnej institucii). Jedine coho sa bojim, ze tie ktore som si objednal (Q 460) budu mat podobne “muchy” ako 430. Ale snad nie, ked stoja dvakrat tolko.