Odpoveď na: iPhone T-mobile Reklamacia

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone T-mobile Reklamacia Odpoveď na: iPhone T-mobile Reklamacia

#359853
lukasuhrik
Účastník (Participant)

Zdravím. Chcem sa spýtať ako je to so zárkou v Telekome čo sa týka dĺžky záruky ak tam bola reklamacia.
Kúpil som pred dvomi rokmi iphone 4 úplne novy zabalený z druhej ruky ktorý bol vybratý na paušál dňa 11.7.2011 čiže odvtedy plati záruka 2roky. Tento rok v Júni, konkrétne 27.6.2013 (dva týždne pred skončením záruky) som dal v telekom iphone na reklamaciu kvoli zle fungujucemu home a power tlačidla. Dňa 11.7.2013 mi prišla sms že si mam prevziať zariadenie, takže do 20minút som ho bol zobrať, popis opravy: vymena swap modulu, nove imei. To znamena že mi ho vrátili v deň skončenia záruky pričom v reklamácii alebo v servise bol cca 14dní. Predlžuje sa mi záruka o tú dobu alebo ako to je? Pretože na záručak mi napísali že príjem 8.7. a výdaj 9.7. !!! Problém je v tom že telefon som nemal čas odskúšať a teda robil som s nim až o týžden, kedy som zistil že sa strasne brutalne prehrieva pri normalnom vyuzivani ,nie hry ani filmy. Od vecera do rana sa mi nabil o 30% a mal taku teplotu ako keby mal vybuchnuť kazďú chvílu. Ak mi niekto zavolal tak som ho nemohol mať pri uchu pretože by som si ho opálil. Takže telefon som 21.7. Išiel dat znova na reklamaciu ze sa mi zo servisu vratil s tym ze sa prehrieva, nenabija a bateria strasne malo vydrzi, kazdu minutu sa percento baterie znizilo o jedno percento.
Tá predavačka alebo operátorka mi zo najskor nechcela zobrat pretoze uz zaruka skoncila a az potom ked sa isla spytat kolegyne ktora jej povedala zrejme ze zaruka sa predlzuje o tu dobu co bol na reklamacii. Takže ak by to tak bolo tak som prisiel dva tri dni pred skoncenim predlzenej zaruka.
No a ja by som chcel vediet ci to naozaj tak je ze sa predlzila o tu dobu alebo mam pocitat s tym ze telefon mi vratia v takom istom stave bez naroku na bezplatnu opravu? Mate s tym niekto skusenost? Dakujem pekne