Odpoveď na: iPhone – predaný a neodregistrovaný

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone – predaný a neodregistrovaný Odpoveď na: iPhone – predaný a neodregistrovaný

#379079
ND
Účastník (Participant)

Ak predavajuci “tak trosku zavadza”, alebo vyzera “trochu neochotny”, asi by mi to startovalo vnutorny alarm. Iph ma na svoje ID registrovany povodny, alebo druhy majitel? Ak druhy, s povodnym asi nevybavis nic. Ak povodny, ako iph pouzival druhy majitel?

Ak mas podozrenie, ze slecna kupila kradnuty a nechces to nechat tak, asi nemas inu moznost, ako to ohlasit na policiu. To, ze zadrzia nefunkcny iphone je asi najmensi problem, aj tak by ti len chytal prach. Ak zistia, ze bol naozaj kradnuty, tak trosku vacsi. Ale zas ovela mensi, ako ma predavajuci.
Ak kradnuty nebol a predavajuci by bol stale trochu neochotny, tak mozes zmluvu zrusit. Predpokladam, ze slecna aspon jednoduchu kupnu zmluvu urobila, FO-FO najskor podla Obcianskeho zakonnika. Niekde okolo par. 588 budu podmienky na zrusenie zmluvy. Nefunkcnost zariadenia by tam byt malo. Mozno ani pisomna zmluva nemusi byt.
Hlavne sa s tym moc ne.erinkaj. Neprosis o ziadnu nadstandardnu sluzbicku. Zaplatil si a chces zariadenie pouzivat. Aky “trochu neochotny” ???