Odpoveď na: iOS 9

Domov Diskusné Fóra Ostatné iOS 9 Odpoveď na: iOS 9

#406156
Jozef Remen
Účastník (Participant)

Lukas: ked kazdy den beham trasu Horna Dolna tam a spat, musim byt uplny vymastenec, aby som nevedel, kolko som nabehal za tyzden. Nie je tak? Takisto, ak viem, ze okruh na ihrisku ma 500 alebo 800 m, musim vediet, kolko kol som odbehol a tudiz, aku vzdialenost. Detto pri dlzke plaveckeho bazena 50 m alebo 25 m.

Ratam v hlave. Zle na tom nic nie je, akurat ze ludom uz sibe z techniky. Na velku radost vyrobcov sportoveho nacinia.

Viete napr. ze ludska noha je stavana tak, aby tlmila naraz pri dopade na prednu cast? Co je pochopitelne. Ale nie, ked vas nejaky geroj uci behat, mate vraj dopadat na patu, kde nie su ziadne kosti, ktore tlmia naraz. Ten sa tlmi samozrejme kupou najdrahsich tenisiek typu Nike Air a inych volovin.

Napr.: http://www.runnersworld.com/barefoot-running-minimalism/a-brief-history-of-barefoot-running

Ja z mojho pohladu aktivneho lyziara sa nemozem nikdy dost nasmiat z dementov, ktori maju na sebe ultra modnu kombinezu za 1000 eur, lyze s lyziarkami a viazanim za dalsich 1000 a nevedia sa na to ani riadne postavit. Opat, na radost vyrobcov nacinia. Ja ich puknem s mojimi starymi Salomonmi a lyziarkami spred 20 rokov uplne hravo a to aj vcelku dobrych lyziarov. Lebo to je o technike vazeni :)

Smiech ma ale prechadza v momente, ked vam takyto dement skrizi drahu alebo si sadne pod zlom svahu.