Odpoveď na: DJ set

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software DJ set Odpoveď na: DJ set

#132111
wreciak
Účastník (Participant)

Mno
na zive hranie, rozumej “poloprofesionalne” odporucam nejaku kartu ako je napr. M-audio firewire 410 (aj ked tato konkretne vyzaduje restart na zapojenie karty ale da sa to ojebabrat).
Ma midi vstup / vystup (dobre na midi kontroller, klaves etc), 2 vstupy aj s mic. predzosilovacmi, osem vystupov a dva sluchatkove vystupy. Ako si potom poroutujes audio signal je len na tebe.
Ak ti ide iba o premixy pesniciek, Virtual DJ by mal stacit.
Na zive tvorenie hudby (citaj samplovanie, efekty, etc LIVE) je najlepsi ableton live – uz nazov napoveda ze je na to stvoreny.
Na produkciu pesniciek doma ti aj ableton posluzi, ak vsak chces produkovat + nahravat + tzv domace studio, tak Logic express. Kupovat velky logic kvoli tomuto … no neviem, ine, vacsie hviezdy si to rozmysleli (napr makala, pozri myspace (mno, velka hviizda je to v ramci baskicka, ale jeho poznam osobne tak co sa nepochvalim :)

Tak drzim palce, ak mas nejake otazky ohladom audio HW / SW na macu kludne sa spytaj, ak budem vediet rad poradim, tiez som stravil pekne mesiace hladanim alternativ k tomu co som pouzival volakedy na woknach.
Pravdupovediac, s Logicom a Abletonom na Macu som zahojeny a spokojne si pradiem :) nikdy viac spaaatky :)