Odpoveď na: Ako na Bazosi kupit cez kuriera Macbook?

Domov Diskusné Fóra Ostatné Ako na Bazosi kupit cez kuriera Macbook? Odpoveď na: Ako na Bazosi kupit cez kuriera Macbook?

#300603
re88ne
Účastník (Participant)

@mahomo

tak mne sa to velmi nezda, to co tu pises … samozrejme, ze sa da stornovat platba, ale pochybuje, ze ti to ponukla pani za priehradkou na poste, jedine ze to bola tvoja pribuzna…


@think
different

a tebe radim, si urobit peknu dokumentaciu emailovej komunikacie s predavajucim, a napr. si mozete pred kupovou vymenit aj svoje adresy … ak je seriozny tak by mu nemal robit problem odfotit jeho obciansky preukaz napriklad. a ak by na to nepristupil tak to bude asi nejaky okradac :)
no a este k tej poste… ked by si si to dal poslat, tak mozes poziadat tu pani za okienkom, ze si to chces pozriet, samozrejme najprv zaplatis ale pred jej ocami sa pozries co tam je. a ak tam bude nejaka blbost, pani moze platbu stornovat, ty pojdes na policiu podat trestne oznamenie, s papierom z policie prides na postu, tam to budu mat ako keby navyse ( tie peniaze ) a cca po 3-4 mesiacoch, ked sa ukonci vysetrovanie ti peniaze vratia :) dufam, ze som pomohol :)