Stratený iPhone

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Autor
    Príspevky
  • #94864
    nygirl
    Účastník (Participant)

    Dobrý deň. Včera som stratila môj iPhone 5 16GB, šla som ho hľadať, no už nikde nebol a keď som sa naň pokúšala volať, číslo už bolo vypnuté, čo znamená že ho niekto našiel a samozrejme nevrátil. Šla som na políciu, tí volali do T-Mobilu, kde im povedali že stačí prísť na predajňu a oni ho vystopujú podľa GPS. Prišli sme tam a oni o ničom nevedeli. Polícia mi potom povedala, že ho budú skúšať nájsť podľa IMEI, že sa mám vraj staviť na konci týždňa a spýtať sa. Potom sme ešte volali do T-Mobilu a tí nám povedali, že ho môžu vystopovať iba ak je zapnutý na základe písomnej žiadosti od polície. Tak mi policajti povedali, že to budú skúšať iba podľa toho IMEI, ževraj je to to isté. Čítala som, že sa dá nájsť podľa aplikácie Find My Phone, ktorú som mala zapnutú, no keď som sa skúšala prihlásiť na iCloud, môj účet bol už vymazaný.

    Chcem sa spýtať, je ešte nejaká možnosť nájsť ho iným spôsobom alebo musím len čakať čo mi povie polícia? Telefón som mala 3 mesiace a ďalších 21 mesiacov ho ešte musím splácať, čiže by som bola vďačná za akékoľvek rady aby som ho našla. Ďakujem.

    #358514
    bakosmi
    Účastník (Participant)

    To ze si ho stratila je jedna vec, teraz sa uz ale jedna o kradez, takze by som aspon podal trestne oznamenie. Kedze imei sa prepalit neda, ten telefon sa niekde objavi… alebo doska z neho.

    #358516
    scenic
    Účastník (Participant)

    A preto treba mať v telefóne vždy nastavené nejaké heslo… Inak ako sa dá vymazať iCloud konto cez telefón? Lebo viem že sa dá vymazať z telefónu ale nie samotné konto. Na to asi treba vedieť heslo, či?

    #358517
    nygirl
    Účastník (Participant)

    Skúšala som sa prihlasovať na iCloude, ale stále mi písalo že heslo alebo meno zadávam zle. Heslom som si 100% istá, používala som ho takmer každý deň keď som niečo sťahovala z Appstore. Tak som si dala nájsť moje apple ID, vyplnila svoje meno (ktoré som zadávala aj pri registrácií) a mail, a napísalo mi že s týmito informáciami sa nezhoduje žiadne Apple ID, to som pochopila ako že ho musel niekto vymazať.

    #358518
    MoRFi
    Účastník (Participant)

    neda sa zmazat ucet. Vyskusaj adresu @me.com alebo @icloud.com ktoru si mohla dostat od applu.

    #358520
    nygirl
    Účastník (Participant)

    skúšala som už všetko, aj zistiť svoje ID zadaním svojho mena a stále mi píše že na moje meno nie je žiadne ID registrované.. nemožné

    #358523
    bawy
    Moderátor

    Nemožne je iba to, že je to nemožné..takže pekne skúšať email+heslo, nezabudni že heslo by malo obsahovať 1 veľké písmeno (zväčša prvé) a aspoň jednu-dve číslicu.

    #358524
    danocoys
    Účastník (Participant)

    Podla mna ti nik nezmazal tvoj Apple ID.. to je az prehnane hlupe na zlodeja. A popravde netusim ci to aj ide nejak jednoducho. Find my iPhone pojde len pokial je mobil na internete takze pokial ho vypne tak ti je nanic. Ak spravil DFU restore tak pouziva iPhone k vlastnej spokojnosti pokial ho nenajdu. Ale je mozne ze iPone je uz dakde rozpredany na ND.

    #358527
    nygirl
    Účastník (Participant)

    ešte by som sa chcela spýtať, či neviete ako to funguje na polícií s vyhľadávaním podľa IMEI? oni to tam musia nahadzovať alebo sa im to automaticky ukáže keď do mobilu niekto vloží novú simku? bývam v malom meste tak sa pýtam, či má zmysel chodiť tam a otravovať ich s tým stále alebo čakať na ich telefonát..

    #358542
    paradox
    Účastník (Participant)

    .

    #358554
    nygirl
    Účastník (Participant)

    Nemožné sa stalo možným a o ôsmej mi volala mama že máme doma policajtov aj s telefónom a “nálezcom”, ktorý ho našiel na mieste kde som v ten deň ani nebola. Samozrejme mobil bol bez krytu ale to je už maličkosť, hlavne že je naspäť! :)) Dokonca všetko ostalo neporušené, fotky, správy, aplikácie.. Z toho čo ale policajti predvádzali bolo jasné že chudák bezdomovec to iba schytal za nejakého ich známeho. Ďakujem za rady a pomoc :)

    #358558
    fanthomas4
    Účastník (Participant)

    Gratulujem!! Máš fakt šťastie, že sa ti vrátil tak skoro :-)

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.