Nabijacka Macbook Pro

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Nabijacka Macbook Pro

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #83472
    eli
    Účastník (Participant)

    Ahojte,
    mam otazku ohladom nabijacky na Macbooku pro. V poslednej dobe sa mi pravidelne stava, ze dioda na nabijacke po napojeni svieti ako obvykle a potom po par minutach zhasne a uz viac nesvieti prakticky az do dobitia. Ak ju odpojim a znova pripojim, proces sa znova zopakuje, chvilu svieti potom zhasne. Pocitac sa ale nadalej nabija. Je to bezny jav, ze po case dioda “neposlucha” a svieti hore-dole ? Tiez sa mi nedavno stalo, ze po pripojeni nabijacky mi hlasilo “Not Charging”, po vypojeni/zapojeni to uz islo normalne. Co si o tom myslite ?

    #298903
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

    pravdepodobne nalomeny konektor. Ak si ho mal silne ohnuty, nalomil sa kabel. Jedine vymena nabijacky alebo si to dat opravit niekomu, kto je VYUCENY elektrikar

    #306763
    Candy
    Účastník (Participant)

    pridám otázku k tejto téme:

    začalo mi blikať zelená dióda na nabíjačke k MBP 13, všimla som si to len preto, že sa odpojí od siete a stmavne mi monitor… Nijako sa kábla nedotýkam, ide pozdĺž macu na podložke… Keď s káblikom pokývem, začne zas svietiť, alebo aj nie, kým nenájdem správnu polohu.
    Myslíte si, že je to nalomený kábel? Alebo to môže byť aj niečo s macom? Mám si rovno ísť kúpiť novú nabíjačku alebo sa to dá reklamovať? Mac mám do augusta v záruke – dvojročnej. Vzťahuje sa záruka aj na kábel? Nemám to do servisu zrovna “po ceste”, preto sa pýtam…
    Díky za radu.

    #306767
    odklizec
    Účastník (Participant)

    Asi nalomeny kabel. Sel bych reklamovat nabijecku a nebo si rovnou poridit novou. Bo ja jsem to dlouho ignoroval a neustale nabijeni-nenabijeni mi zrejme dost podstatne zkratilo zivotnost baterky.

    #309196
    Candy
    Účastník (Participant)

    musím sa s vami podeliť o dobrú skúsenosť pri reklamovaní adaptéru:

    odniesla som ho do Traco Comp. v BA, tam je servis a tam som ho aj kúpila. Vzali mi ho na reklamáciu, trvalo to 7 dní, a to boli sviatky (piatok a pondelok) ! Vymenili mi kábel za nový, nič som nemusela platiť, fantastickí ľudia, ochota, proste paráda!

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.