antennagate

Domov Diskusné Fóra Ostatné antennagate

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Autor
    Príspevky
  • #71355
    anakin
    Účastník (Participant)

    Ako je to u vas so signalom iPhone 4 v 3G a aedge sieti?

    #225239
    Peko00001
    Účastník (Participant)

    problem so signalom je. ked prekrijem rukou ide dole, pripadne prepne na edge. je to problem. apple ma velmi sklamalo

    #225240
    Bysto
    Účastník (Participant)

    problem existuje. Ale nie je to take katastrofalne ako sa to uvadza, ak je signal dobry, nema to skoro ziadny vplyv,ak je zly, tak 3G skoro uplne vypadne, ale na edge to nema vplyv. A co by som cchcel vyzdvihnut je uzasna sila GPS anteny

    #225241
    Xorpi
    Účastník (Participant)

    Tiež poznám ľudí, ktorí majú v okolí už iPhone 4 originál výroby (teda nie tie novšie, ktoré majú upravené zloženie materiálu a netrpia už týmto problémom) a problémy zo signálom nemajú vôbec. Výpadky hovorov sa neprejavia nikdy. Aj u mňa na 3GS som mal v kritických miestach 2 paličky alebo 1 ale hovor bol stále kvalitný a nikdy to nevypadlo. Ďalší čo mal predtým 3G mal problémy zo signálom a na iPhone 4 ich nemá, takže citlivosť antén je lepšia, omnoho, ako spomína Jobs. Možno aj to je problém, ale vnímaní ľudí, že sú antény iPhnoe 4 citlivejšie a reagujú na zmeny lepšie, než iné smartphony + iné značky neuvádzajú reálny indiktáror stavu signálu, ale ho upravujú. Apple nie.

    Takže, realne si začínam myslieť, že je antena dead grip len veľká nafúknutá bublina, len preto, že je to produkt od Apple. Galaxy S stráca signál ešte viac a nikoho to nezaujíma, lebo je to len obyčajný čínsky samsung a prakticky “no name” telefón…

    #225248
    anakin
    Účastník (Participant)

    Suhlasim s Pekom mam obdobny problem, a ako som vsimol ten problem nastane, ked clovek normalne uchopi telefon, je pravda ze vypadok hovoru som zatial nemal, ale nevzbudzuje doveru v tento produkt, hlavne pri jeho cene. Mam aj tri 3G ale taketo kolisanie som nespozoroval v tej istej lokalite. Po upgrade na iOS 4 zacal signal tiez viac kolisat ale 3G siet mi nikdy nevypadla narozdiel od iPhonu 4. Myslim si, ze iOS 4 umelo spomaluje iPhone 3G, je to len marketingovy tah ako prinutit zakaznikov ku kupe noveho telefonu. Oficiálne mala zostat moznost downgradu, vtedy by to bolo fer.
    Este jedna otazka, ked si necham zaslat puzdro cez caseprogram, ktory je vedeny ako reklamacia, bude mozne vratit iPhone 4 do 30 dni ako je to oficiálne uvedene? Alebo vybavenim reklamacie stracam na to narok? Zaoberal sa tym niekto?

    #225259
    Peko00001
    Účastník (Participant)

    dobra otazka. aj mna by zaujimalo.

    #225263
    anakin
    Účastník (Participant)

    Možno by to stalo za to trochu žurnalisticky obhliadnut, aj ako téma prispevku pre autorov macblogu.

    #225273
    raul
    Moderátor

    Xorpi: ako zistis, ktory iphone je “ten novsi”? A ako si na to prisiel, ze niektore maju upravene zlozenie materialu?

    #225756
    anakin
    Účastník (Participant)

    Zalezitost so signalom ma uplne sklamala ma tomto produkte – iPhone4 a vratil som ho. Je podla mna nepripustne aby telefon, ktory normalne drzim v ruke za dolnu hranu stratil signal a musel telefon obalovat do puzdier. Postavene na hlavu. Nerozumiem ako takuto vec mohli vobec pustit na trh???
    Mam velmi rad iphone aj iOS prostredie, appstore, ale takyto amaterizmus som od firmy apple necakal.
    Pockam ci bude v okzobri revizia modelu, kedze konci caseprogram.

    #225771
    denton
    Účastník (Participant)

    anakin, revizia nebude, na to zabudni. A vobec, ciarky signalu o NICOM nehovoria. Dolezita je skutocna sila signalu (na iOS 4.1 sa zobrazi ak zavolas na *3001#12345#* ), ktoru ale kazdy mobil interpretuje v ciarkach uplne inak. Cize mozes mat rovnako silny signal na dvoch mobiloch, ale Nokia ti napr. zobrazi 5 ciarok, iPhone iba 3.
    Skvele na iPhone je to, ze aj pri slabom signale sa da bez problemov volat a ani to nema vplyv na rychlost stahovania dat.

    #225772
    Rado2711
    Účastník (Participant)

    Tiez som mal 4-ku a po dvoch dnoch sla prec. Nelutujem ze som vybral samsung wave- v kamennej predajni ma stal 360€ (v elektrodome) je to to iste ako iphone ibaze nema iOS. Nenormalna vec je funkcia ktoru ked zapnem tak sa telefon tvari ako wifi router

    #225786
    raul
    Moderátor

    to mam aj na iphone :D ale som to pouzil len raz… take asi vyuzitie :D

    #225794
    addamz
    Účastník (Participant)

    Neviem ako co sa kazdy vzrusuje s tym wifi routerom, absolutne v tom nevidim vyuzitie. Radsej budem mat kvalitny obsah ako to ze mozem zdielat cez wifi totalne predrazeny a datovo obmedzeny mobilny internet.

    #539728
    vlado_bb
    Účastník (Participant)

    Dobry den, skusal som vcera po prvy raz zistit realnu silu signalu v skrytom menu, ktore spominal denton (ano, viem, pred 9 rokmi) … a aj sa podarilo (iPhone 8Plus). Problem je, ze ked sa teraz pozriem do skryteho menu, su tam iba udaje zo vcera, aj s polozkou timestamp, kde je uvedeny vcerajsi datum. Vie niekto ako sa daju tieto udaje aktualizovat? Dakujem.

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.