iPad 2

Domov Diskusné Fóra Ostatné iPad 2

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 47 )
  • Autor
    Príspevky
  • #69648
    yurayko
    Účastník (Participant)

    Teraz ked uz bol oficialne predstaveny iPhone 4 taq smerovanie noveho iPadu 2. generacie je zase o nieco jasnejsie. Sam Steve Jobs nam dal male indicie o buducnosti iPadu 2 (nazval som ho taq).

    KAMERA > je jasne, ze buduca generacia iPadu bude mat prednu kameru (promin Lado), Steve povedal, ze Apple preda tento rok miliony (desiatky) zariadeni s podporou FaceTime. Co to znamena? Ze pride dalsie zariadenie s podporou tejto aplikacie!
    Predpokladam, ze novy iPad bude vydany este koncom tohto roka, najneskor zaciatkom buduceho (teda po roku).
    LEPSI DISPLEJ > dalsou z novych vychytavok by mohol byt lepsi displej (retina). Ked to na rychlo zratam, taq 4krat vacsie rozlisenie ako je v sucastnosti (2660×1774) sa mi nezda moc realne. A4 procesor by to asi nezvladol. No nechajme sa prekvapit. V Cupertine nas dokazu prekvapit ;)
    PAMAT > do tretice udavam navysenie sucastnej pamate (mozno spolu s vykonnejsim procesorom). Myslim, ze to bude potrebne z ohladom na uvedenie noveho OS (iOS4) pre pracu s videom atd.

    Tak ak sa vam nieco nepoznava napiste svoj nazor, alebo rychlo zhanajte kupcu na svoj iPad, eBay ich je uz plny. Krasne, nove, nevybalene za ceny minimalne o 100 ojro nizsie ako v Apple Store.

    #213182
    EdDy
    Účastník (Participant)

    Myslím že na to je ešte dosť skoro :) Dá sa zatiaľ len polemizovať, to je asi tak všetko :D

    #213193
    Xorpi
    Účastník (Participant)

    @yurayko…. tak niežeby sa iPhone nepredával po miliónoch a nový Touch s kamerou tiež… klasický iPad je predobjednaný na niekoľko mesiac dopredu :D Takže skoro nová verzia nebude… a čo je hlavné, rozhodne do konca roku nebude nový iPad, predsa nemôžu napáliť ľudí, čo si ho len v auguste napríklad zakúpia ;)

    #213195
    dubak
    Účastník (Participant)

    suhlasim s Xorpim, podla mna mozno niekedy o rok uvedu novy

    #213197
    zero0x
    Účastník (Participant)

    get a job

    #213201
    sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

    navyse neviem ci ste si vsimli ale facetime funguje trochu inak ako napr video hovor cez skype.
    Na facetime musis normalne cez GSM siet zavolat niekomu – tak sa prenasa zvuk – a po wifi posielas video. Kedze iPad telefonovat nevie (ani ten s 3G cipom) tak facetime v takejto forme tam asi nebude.

    #213202
    yurayko
    Účastník (Participant)

    chlapci a dievcata je to na debatu, ale ak si niekto mysli, ze to, ze sa iPad zacne predavat v krajinach tretieho sveta az v decembri a ak si myslite, ze to zabrani Applu uviest iPad druhej generacie na americky trh, ste na omyle, no, ale v klude diskutujme dalej ;)

    #213206
    Adrian91
    Účastník (Participant)

    Ja si myslím, že nový iPad bude predstavený na WWDC 11.

    #213208
    mrzo
    Účastník (Participant)

    Je nezmysel vydavat 2. generaciu produktu ak nie je este trh nasyteny 1. generaciou – a to nie je este ani US trh…

    #213211
    monicqa
    Účastník (Participant)

    jasne ze bude ipad 2nd gen, ale urcite az o min. rok od uvedenia 1st gen.

    #213214
    lukiboy
    Účastník (Participant)

    to yurayko: Ziaden strach, koli tebe politiku predaja nezmenia :) Polemizovat by som zacal az na zaciatku buduceho roka, alebo po Music Evente. Beztak sa zas budu rozsirovat vsemozne famy, 2 dni pred jeho uvedenim to bude Mac Pro v tele pod 1 cm hrubky :D

    #213261
    babo
    Účastník (Participant)

    iPad si myslim, ze smeruje k tomu, aby si udia nan tiez coskoro (relativne) nainstlaovali iOS 4. Ale k novej verzii fakt nie.

    Co by podla mna iPad hlavne potreboval, je displej, ktory vie vypnut podsvietenie a fungovat vtedy poodobne ako eInk. to by sa na tom citali knihy vazne fantasticky a pti tom by to dokazalo fungovat ako bezny displej (lebo eInk je zatial na cokolvk ine ako citanie knih uplne tragicky, obrovska doba obnovy). Taketo nieco by som prijal daeko skorej ako nejaky display 2048×1436 a podobne :) 1024×768 je dobry dostatocne. Dokonca mi pride na novom iPhone 960×640 ako mierna zbytocnost, ale zas preco nie a ten napad so spatnou kompatibiliotou starsich aplikacii je vyborny.

    Novy iPad ale urcite nebude skorej ako za rok, Apple to zas s chrlenim novych verzii tak neprehana

    #213397
    yurayko
    Účastník (Participant)

    vcera vecer som este pred spanim stihol rozobrat mbp13 a porovnal som velkost displeja s iPad-om a zistil som, ze kludne by sa mi pacil aj 13 palcovy iPad, bolo by v nom aspon viacej miesta pre hw (vykonnejsi procak, viac pamate, lepsia grafika) a aj baterka by mohla byt vacsia

    #242711
    Adrian91
    Účastník (Participant)

    Už vieme ako bude vyzerať iPad 2?
    http://www.9to5mac.com/46304/here-come-the-ipad-2-mockups

    #242716
    bawy
    Moderátor

    ten reprák mi tak proste nejak applovsky nesedí..príde mi taký čínsky :/

    #242717
    JFK.
    Účastník (Participant)

    Tam na vzhľade asi nie je veľmi čo vylepšovať, okrem toho repráku, mi príde celkom slušný… aj keď by bolo maximálne nelogické uvádzať 2nd Gen. teraz…
    a začínam mať obavy ohľadom toho, či výjde tohto roku aj iPhone 5 :-((

    #242718
    hatto
    Účastník (Participant)

    na co by bola dobra druha kamera na ipade? na telefone chapem, ale neviem si predstavit ze by som fotil s ipadom, a ked uz tak pouzijem prednu.

    #242811
    McJobs
    Účastník (Participant)
    #242813
    igino
    Účastník (Participant)

    Mne sa to bohuzial/chvalabohu nezda. Ten reprak je naozaj neapplovsky. Preco? V Macbooku Air si daju pracu aby ho schovali pod klavesnicu a na iPad daju hentaku hroznu klietku? Za druhe, Apple sa nahana za dizajnovo stihlymi telami svojich zariadeni a toto ma hrubku… No povedzme hroznu. A v neposlednom rade si vsimnite ikony!!! Ani si nejaka cinska fabrika nedala tu namahu aby boli rovnake. Totozna s nami znamymi ikonami nie je ani jedna jedina. Toto nerobi Apple ani v predprodukcnych kusoch. A my mame rovnake ikony ci uz ide o iPhone, iPod Touch, alebo iPad. Co vy na to?

    #242817
    wlamik
    Účastník (Participant)

    tak isto ani na ihpone ani nikde nie je napisane cislo modelu, je tam proste iba iPhone, nie iPhone 3GS/4… a na to iPade je iPad 2 :) co je maximalne smiesne

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 47 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.