ColorWare ponúka farebnú úpravu AirPodov

ColorWare, spoločnosť ktorá sa zaoberá farbnou úpravou Apple produktov dnes oznámila, že bude akceptovať objednávky na farebné AirPods. 

 

Objednať prefarbenie sa dá na stránke spoločnosti a výber je ozaj široký. Za $289, čo je o $130 viac je ako pôvodná cena ($159) vám ColorWare prefarbí AirPody na jeden z 58 odtieňov, od čistých farieb až po kovové vo všetkých farbách dúhy. Taktiež je aj k dispozícií lesklá čierna farba AirPodov, aby sa vám pekne hodili k Jet Black iPhonu.

Každé zo slúchadiel môže mať vlastnú farbu a za dodatočných $30 vám ColorWare samostatne nafarbí aj nabíjací obal AirPodov. Zákazník si teda môže vybrať buď matnú alebo lesklú farbu svojich jedinečných AirPods. Proces farbenia je veľmi jednoduchý, avšak určite nie najľahší. ColorWare úplne rozoberie AirPody a opatrne nanesie farbu na každý jeden komponent. Sám ColorWare na svojom Twitteri priznal, že tento proces je čokoľvek len nie ľahký.

Ak si to spočítame, tak nás farebne upravené AirPods aj s obalom vyjdú na $319, čo je dvojnásobok ceny, za ktorú ponúka AirPods Apple. Čo taktiež nie je príjemné, je čakacia doba. Celý proces aj od objednávky až po doručenie je približne šesť týždňov. $319 je veľa za príslušenstvo. ColorWare vám vie poslať vzorky farieb za $15/kus, aby ste videli, ako budú vaše AirPods vyzerať.

AirPody nie sú jediné zariadenie od Apple, ktoré vám vie firma ColorWare prefarbiť. Ako by sa vám páčil matne čierny iMac alebo MacBook? Alebo je váš Jet Black iPhone moc mainstream? ColorWare vám nafarbí aj váš počítač, či telefón podľa vášho priania.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť