Nová predajňa m:zone v žilinskom Auparku

Apple Premium Resseler spoločnosť m:zone otvorila v piatok 17. júna 2016 najmodernejšiu predajňu na Slovensku v žilinskom Auparku.

Spoločnosť m:zone tento rok oslavuje 20 rokov svoje prevádzky. Dve desaťročia prinášame zákazníkom spoľahlivé riešenia, služby a servis. Viac ako 400 tisíc návštevníkov ročne vstúpi do našich predajní Apple Premium Reseller v Bratislave a Žiline. Práve v Žiline sme 17. júna otvorili najmodernejšiu predajňu na Slovensku.

FUFO5374

Najlepšie miesto pre nákup Apple produktov

Prémiové predajne m:zone sú viac než len obchod. Je to najlepšie miesto kde sa dozvieš všetko o najnovších Apple produktoch. Predajne splňajú nožstvo náročných kritérií a preto majú udelený štatút Apple Premium Reseller.

FUFO5218

Chystáš sa kúpiť skvelé produkty od spoločnosti Apple ale potrebuješ radu? Tak navštív jednu z predajní Apple Premiu Resseler m:zone. V každej nájdeš vystavené všetky zariadenia, od hodiniek Apple Watch, cez iPhone, iPad alebo Apple TV až po počítače Mac. A nie len to! Môžeš si ich dokonale vyskúšať z každého uhla a trénovaní Apple experti ti pomôžu s výberom podľa tvojich požiadaviek a ochotne dajú odpoveď na všetky tvoje otázky.

A navyše na každej predajni nájdeš množstvo príslušenstva pre všetky skvelé produkty. Či už potrebuješ nový kryt pre iPhone, alebo cheš prenášať MacBook v štýlovej taške tak sa zastav v ľubovolnej predajni m:zone.

Apple a hudba, to je od vydania prvého iPodu nerozlučné spojenie a preto ak hladáš kvalitné slúchadlá alebo reproduktory tak už ďalej nemusíš. Na predajni nájdeš vystavených množstvo modelov a môžeš si vybrať tie najlepšie pre tvoje uši.

Príď sa aj Ty osobne presvedčiť a vychutnaj si výnimočnosť Apple produktov. Nová predajňa m:zone sa nachádza na prízemí Auparku v Žiline (určite ju neminieš).

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť