OS X 10.12 a iOS 10 budú obsahovať aj vylepšenú aplikáciu Fotky

Apple pracuje na vylepšení aplikácie Fotky v iOS 10 a aj v OS X 10.12. Túto správu vydal japonský internetový portál Mac Otakara. Podľa správ sa dočkáme vylepšenia funkcií, ktorými aplikácia práve teraz disponuje. Taktiež môžeme očakávať aj nové funkcie, ktoré nám aplikácia v nadchádzajúcej aktualizácií ponúkne. Tieto vylepšenia budú mať čo to spoločné aj s aplikáciou iPhoto 9.6.1 pre Mac a iPhoto 2.0.1 pre iOS.

maxresdefault  maxresdefault2

Zatiaľ nám  nie je známe, aké nové funkcie môžeme v nadchádzajúcej aktualizácií očakávať, no portál Mac Otakara informuje, že iPhoto 2.0.1 pre iOS bude zahŕňať nástroje na úpravu EXIF informácií a na dotyku založenú funkciu štetec pre reguláciu jasu a ďalších parametrov na špecifických častiach práve upravovanej fotografie.

main_window

Nemáme zatiaľ veľa informácií, čo budú a nebudú obsahovať nadchádzajúce aktualizácie OS X 10.12 a iOS 10. Ako ste sa ale mohli dočítať v našom predchádzajúcom článku, Apple plánuje integrovať hlasového asistenta Siri do OS X. Veľmi dlho bola táto funkcia žiadaná, no možno teraz, pri aktualizácií OS X 10.12 s názvom Fuji, sa hlasový asistent skutočne objaví. OS X 10.12 a iOS 10 by mali byť predstavené až neskoršie v tomto roku. Avšak môžeme očakávať, že sa menšia ukážka objaví aj na WWDC 2016, ktoré je ako zvyčajne naplánovaný jún.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť