AppStore je obohatený o aplikáciu na nahrávanie plochy iPhone a iPad

Majitelia iZariadení zaplavili AppStore, keď sa verejne oznámilo, že aplikácia na natáčanie plochy, ktorá niekoľko krát neprešla kontrolou AppStore-u, si konečne našla svoje miesto v AppStore.  No daľší kritik iOS aplikácií sa vyjadril a podľa jeho slov považuje aplikáciu za nedostatočnú a zbytočnú. Podľa neho, nebude mať táto aplikácia veľa používateľov tak isto, ako jej predchodcovia. Naopak tvorci aplikácie Vidyo,  Innovative Developers Ltd považujú túto aplikáciu za “ultimátny nástroj pre natáčanie plochy”, ktorá je jediná svojho druhu a je dostupná na AppStore. Bohužiaľ, nikto nevie na ako dlho.

3 2 screen322x572

Vidyo!, možno nie je ten najlepší názov pre aplikáciu, no ponúka zaujímavé funkcie, ktoré oslovujú viacerých zákazníkov.  Apple má problémy s aplikáciami natáčajúce plochu, kedže to je v rozpore s podmienkami používania spoločnosti Apple. Z pohľadu Apple môže povolená aplikácia fungovať iba do určitých stanovených hraníc, ktoré sú podľa Apple pri tomto druhu aplikácií presiahnuté.  Samorejme existujú aj nepísané pravidlá spoločnosti Apple, ktoré zo zásady nedovolia šíreniu podobných aplikácií  ako je Vidyo.
Takže čo je vlastne aplikácia Vidyo? Jedná sa o službu, ktorá vám umožní nahrávanie celej plochy vašeho iZariadenia a taktiež zaznamená aj všetky zvuky prehráte na tomto zariadení. Vidyo ponúka štandardné nahrávanie ale aj špeciálnu funkciu. Táto funkcia spočíva v tom, že umožní importovať existujúce video priamo z fotoaparátu a použiť upravený zvuk, miesto toho, ktorý bol nahraný počas natáčania videa.  Používatelia môžu taktiež zobrať viacero videí (nahraných pomocou aplikácie Vidyo), spojiť ich do jedného a uložiť si ich. A to bez použitia počítača. Čo viac si môžete priať od aplikácie, ktorá nevyžaduje JailBreak?

 

quicktime-record-record-button

Skutočný potenciál Vidyo spočíva v nahrávaní videí, aj keď ste v niektorej z vašich aplikácií. Taktiež ponúka aj službu nahrávania z inej súčasti iZariadenia ako je napríklad predná alebo zadná kamera a to zároveň s nahrávaním plochy. Táto aplikácia je však spoplatnená (4,99$). Odporúčame ju zakúpiť, kým Apple túto aplikáciu znova preverí a stiahne ju z AppStore.  Taktiež je pravdepodobné, že podobným aplikáciam nepovolí aby sa nachádzali na AppStore.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť