Skype 5 znemožňuje používanie webkamery vo Flash aplikáciách

Finálna verzia Skype 5 bola zverejnená len nedávno, no už si stihla znepriateliť veľké množstvo používateľov. Okrem toho, že mnohým nevyhovujú dizajnové zmeny, obsahuje táto verzia aj ďalšiu novinku. V čase, kedy máte spustený Skype, nebude môcť byť webkamera používaná žiadnymi Flash aplikáciami napriek tomu, že ju práve nepoužívate ani v Skype. Dočasným riešením je používať staršiu verziu aplikácie, Skype 2.8, ktorá túto chybu neobsahuje, v budúcej verzii Skype 5 by už mala byť odstránená.

komentárov
  1. Vidim, ze podobnu chybu si predavaju skype a ichat uz dlhsie. iChat mal problem s profilmi, ked clovek mal viac video zariadeni s vystupmi, tak nedokazal vyuzit kameru zabudovanu v apple cineme. Ja osobne som mal tento problem s blackmagicovou kartou, kde kym som to neodstranil, tak som ju nespustil.. ovplyvnovalo to nasledne aj ine softy.. ale skype mal vlastny profil.. no a ako tak pozeram, tak uz vlastny nema, ale vyuziva vstavane :)

    0
    0
  2. Skype sa mi zacina cim dalej, tym viac hnusit. Uz dlhsie pouzivam na video-telefonovanie gmail. Je to priamo v browseri, jednoduche a bez zbydocnych pridavnych sprostosti.

    0
    0
  3. Dobry den,
    vedeli by ste prosim uverejnit link odkial sa da stiahnut predchadzajuca verzia Skype pre MAC. Nie som si isty ci to je 2.8 alebo 4.8 kazdopadne tato 5 nic moc. Dakujem

    0
    0
  4. Uvital by som od pana Belesa nejake podopretie jeho “tvrdeni” typu “znepriatelit VELKE mnozstvo pouzivatelov” a “MNOHYM nevyhovuju dizajnove zmeny”…

    0
    0
  5. Připojuji se k podepření teze, že verze 5 mi nevyhovuje (okno velké jako kráva, ikony jako pro zrakově postižené, …). A diskuse po netu jsou těchto námitek opravdu plné.
    Naštěstí Skype zapínám jen při (jiným kanálem) vyžádané asistenci mým známým, takže se nevztekám tak často :-)

    0
    0
  6. Tá kamera mi až tak nevadí, na druhej strane, nový design ma doslova ohromil – v negatívnom zmysle slova. Síce môj život na nejakom skype nevisí, ale bral by som späť to staré, pekné (malé) okno ;-)

    0
    0
  7. to s tema flash aplikacema me vubec netrapi, horsi je ale celkovy design interfacu, to ej fakt tragedie! da se tam vubec vratit obycejne jedno okynko ve kterem mam jeden chat s jednim clovekem a ne tahle mega struktura? hruza! kde je jednoduchost! uz jsem downgradoval!

    0
    0
  8. Wow jsem asi jeden z mala kterym se novy Skype libi. Nemel jsem rad x otevrenych oken a ruzne se v tom placat. Takto me to prijde hodne prehledne. Jedina vec ktera me (zatim) stve je to ze me chat kope vzdy o neco vic nez je posledni zprava. A pak taky ze pri hovoru nevidim chat, nebo jsem na to jen neprisel.

    0
    0
  9. @petiar
    ano ja som to uz pouzil :)
    tinychat.com alebo sifonr.com
    a presne tu mi to prestalo fungovat :( nechapal som vobrc preco az doteraz, blbej skype
    inak tento najnovsi vzhlad je lepsi ako ta predchadzajuca beta 5, tam aj chybali niektore prvky, ale ak nemusim taq ho ani nezapinam, radsej pouzivam Qnext.com, je to multiplatform atd. atd. :)

    0
    0
  10. @Jaroslav Novák: opravdu jsi na to jen nepřišel, během hovoru lze samozřejmě používat chat i zasílat soubory atd. Asi takhle: během hovoru máš pod avatarem volaného jeho nick v zeleném poli, na to pole klikni a otevře se ti nabídka na zaslání zprávy atd.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť