Odpoveď na: Prečo nám to robia?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Prečo nám to robia? Odpoveď na: Prečo nám to robia?

#411512
Kaliakra
Účastník (Participant)

Sorry, ale mne ako používateľovi môže byť jedno, kto je za to zodpovedný – El Capitan je pre mňa len zdrojom problémov a znemožňuje mi riadnu prácu!
Na to, že to mal byť len upratanejší a rýchlejší Yosemite, je tých nefungujúcich vecí trochu priveľa – stačí prebehnúť fóra, nie je to len môj prípad. A hlavne štrajkujú SW a HW, ktoré pri prechodoch z Leoparda na Snow Leoparda, zo Snow Leoparda na Liona, z Liona na Mountain Liona, z Mountain Liona na Mavericka a z Mavericka na Yosemita bez problémov fungovali. Tak prečo teraz odrazu nefungujú?
O drobnostiach ako rôzne nefungujúce utilitky (cDock a pod.) či skapatý MS Office nepíšem. Ale nepripojiteľný mobil? Keď k tomu prirátam nulovú úsporu kapacity a nebadateľné zrýchlenie, vlastne mi prechod na Capitana priniesol len problémy. A píšem o tom preto, lebo – znovu: stačí prebehnúť fóra – nie som jediný. Tak si možno niekto zoberie poučenie a s prechodom na nový OS radšej počká. Teraz je totiž tých problémov výrazne viac ako kedykoľvek v minulosti.

PS
Nikon Transfer spolupracuje s fotoaparátmi Nikon, okrem toho mi vyhovuje spôsob, ako pomenováva a triedi obrázky do adresárov. Používam ho roky a neviem, prečo by som mal prechádzať na iný program.