Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #36 týždeň

iOS/iPadOS/tvOS/macOS

MovieSpirit – Movie Maker Pro – zadarmo (pôvodná cena 9,99 €)

Chceš natočiť svoj vlastnú film, byť producentom alebo režisérom? Pomocou aplikácie MovieSpirit môžete do vašich videí pridať fotografie, hudbu, text a prípadne rôzne efekty-

Traffix: City Rus‪h – 0,99€ (pôvodná cena 1,99€)

Začnite bojovať proti chaosu na diaľnici, železnici alebo na letiskách po celom svete. V hre Traffix: City Rus‪h budete ovládať semafory vo veľkých mestách ako Paríž, Tokio, Istanbul alebo Las Vegas a vaším cieľom bude zabrániť dopravným nehodám.

Package Inc. – 1,99€ (pôvodná cena 3,99€)

Package Inc. je strategická hra, v ktorej je vaším cieľom navrhnúť doručovací systému pre rastúce mesto. Vytvorte spojenie medzi rôznymi uzlami a napojte stále viac cieľov, ako sú továrne, policajné stanice, kaviarne, knižnice, butiky, salóny, hotely, pizzerie, obchody s domácimi zvieratami alebo školy.

Hra je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1.

Railways! – 0,99€ (pôvodná cena 1,99€)

Railways! je strategická hra, v ktorej bude vašim cieľom je premiestňovať vlaky medzi traťami, vyzdvihovať cestujúcich a predchádzať nehodám. Vaša misia je úplná, zhromaždiť všetkých cestujúcich.

Hra je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1.

Star Wars: Knights of the Old Republic II – 6,99€ (pôvodná cena 14,99€)

Príbeh vás v pokračovaní zavedie päť rokov po udalostiach z Star Wars: Knights of the Old Republic. Rytieri Jedi sú na pokraji záhuby a Republike hrozí pod tlakom lorda z Sithu zánik. Poslednou nádejou Republiky zostáva tak osamotený rytier Jedi, snažiaci sa znovu spojiť s vesmírnou silou. Bude však musieť čeliť tomu najťažšiemu rozhodnutiu: nasledovať svetlú stranu sily, alebo podľahnúť temnej strane…

Rip Them Off – 2,99€ (pôvodná cena 3,99€)

Rip Them Off je minimalistická logická hra, ktorá kombinuje tower defense s manažmentom, aby ste dosiahli maximálny zisk.

Galaxy Genome – 1,99€ (pôvodná cena 2,99€)

Galaxy Genome je vesmírny simulátor v procedurálne generovanom vesmíre, ktorý ponúka viac a 2 miliardy hviezdnych systémov. Je to len na vás akú cestu si zvolíte, chcete sa stať najbohatším obchodníkom alebo najslávnejším pirátom…

F-Sim|Space Shuttle 2 – 3,99€ (pôvodná cena 4,99€)

F-Sim|Space Shuttle 2 je letecký simulátor, v ktorom bude vašou úlohou pristať s raketoplánom.

QR + BarCode Scanner & Maker – zadarmo (pôvodná cena 0,99€)

Ako už názov aplikácie prezrádza, pomocou QR + BarCode Scanner & Maker môžete skenovať, uložiť do histórie, alebo vytvárať čiarové a QR kódy.

Bloquealos: Popup & Ad Blocker – zadarmo (pôvodná cena 2,99€)

Bloquealos: Popup & Ad Blocker je nástroj na blokovanie reklám a vyskakovacích okien.

Aplikácia je kompatibilná aj s počítačmi Mac s čipom M1.

PC Creator PRO – 3,99€ (pôvodná cena 4,99€)

Snívate o tom, že si otvoríte vlastnú firmu a budete skladať počítače? PC Creator PRO je potom presne tá hra, ktorá vám pomôže splniť si sen.

Hra je kompatibilná aj s počítačmi Mac s čipom M1.

File Hub Pro by imoreapps – 2,99€ (pôvodná cena 4,99€)

File Hub Pro by imoreapps je správca súborov, ktorý navyše umožňuje pripojiť sa k NAS/WebDAV/FTP/SFTP serverom, k populárnym cloudovým službám, extrahovať súbory ZIP, RAR, 7-zip, CBZ, CBR, TAR, BZ2, GZ.

Vistax – Pro RAW Camera – 4,99€ (pôvodná cena 5,99€)

Vistax – Pro RAW Camera je aplikácia na fotografovanie s manuálnym nastavením a špecializáciou na snímanie vo formáte RAW.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť