iPhone 6 / klikanie displeja

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 6 / klikanie displeja

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 30 )
  • Autor
    Príspevky
  • #103889
    Carlos37
    Účastník (Participant)

    Dobry den prajem,

    Asi pred 2 tyzdnami som si kupil novy iPhone 6 z Apple storu v KE (apple reseller). Teraz som si vsimol, ze mi nejako zacal “klikat” displej – v lavo hore, pri volume tlacitkach. Pri blizsom pozorovani som si vsimol, ze displej spolu s tou bielou castou co je okolo displeja ako keby nedoliehal k tej kovovej casti, jemne to “pruzi”. Je to iba na tomto mieste, inde to to sedi ako topanka na nohu. Pevno.

    Chcel som sa opytat, ci ste sa uz s takymto problemom stretli, ci je to vobec dovod na reklamaciu, pripadne ci to nie je normalne vzhladom ku dizajnu. Avsak pri telefone za 700 EUR mne to normalne nepride.

    Tak isto som sa chcel opytat na Vase skusenosti s reklamaciami. V pripade vymeny kus za kus Vam daju novy zabaleny telefon, alebo servis posle nejaky repass / refurbished telefon?
    Pytam sa preto, pretoze iPhony kazdorocne menim, a neviem si predstavit, ako by som predal telefon, ktory ma ine IMEI ako na krabicke. Precital som si aj nejake zahranicne weby, ale odpovede sa roznia, preto som zvedavy na skusenosti priamo zo SVK.

    Dakujem za Vase postrehy a odpovede.

    K.

    #400291
    re88ne
    Účastník (Participant)

    Ahoj, stretol som sa s tymto problemom co opisujes avsak iba z pocutia, resp. z nejakeho fora … Mozno aj tu na macblogu. No na mojom 6plus, tak isto aj v okoli na dalsi troch som tento problem (pukanie) nespozoroval.
    Co sa tyka reklamacie, dam ti vediet buduci tyzden, kedze znamy posielal do CCC 6 plus, ktory bol mierne ohnuty a menia mu ho kus za kus, tak uvidime aky mu pride :)

    #400441
    re88ne
    Účastník (Participant)

    Takze iPhone prisiel vymeny s novym nalepkami IMEI :)

    #400450
    JFK.
    Účastník (Participant)

    Mne takto pružili viaceré iPhony, hlavne iPhone 5.
    Zhoršovať sa to nebude, aj s tym mozes žiť…ale mozes to skúsiť vyreklamovať ak ťa to velmi serie.

    #400452
    macur
    Účastník (Participant)

    Ja pozorujem podobnú vadu na mojom iPh 6.. len sa prejavuje vpravo dole pri pohľade na displej.. pri miernom stlačení sa ozve jemné puknutie..a zároveň som si všimol mierne posunutie šošovky prednej kamery v otvore tela mobilu (táto “závada” bola takisto už medializovaná na rôznych fórach).. zvažujem reklamáciu, predpokladám bezproblémovú výmenu v rámci swap.. ..predtým som bol veľmi spokojný s prístupom CCC servisu v BA.. vymenili mi Iph5S v rámci záruky za druhý kus do 2 dní, ak si dobre pamätám-a závada takisto mechanická (mierne ohnutie v mieste tlačítok)..
    P.S. : oba telefóny boli kúpené v USA..

    #400453
    Limo
    Účastník (Participant)

    Asi 2 tyzdne dozadu som mal podobny problem s Iphone 6 presne vpravo dole. Isiel som v BA do autorizovaneho servisu(swiss servis – odporucam). Na druhy den bol iphone pripraveny. Vymenili mi speaker, aj ked si myslim, ze len to otvorili a lepsie zasrobovali alebo co.

    Ja by som to urcite dal reklamovat. Aby sa nahodou neskor nevyhovarali, ze kvoli tomu nastala ina chyba niekedy v buducnosti a potom to nevyreklamuju.. Cital som vela for a ludom to bud menia alebo sa to fixne.

    #400622
    Pogo
    Účastník (Participant)

    Carlos37: Ahoj, mal som rovnaký problém po servise kde mi ho vymenili za nový sa rovnako objavila chyba aj tam takže som bol zufalý. Teraz mám už 3 iPhone6 a konečene mám pokoj a som spokojný že všetko prebehlo behom jedneho dňa :)

    Stačí zajsť tam kde si ho kúpil vezmu na servis a máš nový. Veľa ich je čo “pukali” im sklá.

    #401496
    djthunder
    Účastník (Participant)
    #401504
    Martinko115
    Účastník (Participant)

    omg,toľko reklamácie na iPhone6 som ešte nevidel …

    #401521
    David.t
    Účastník (Participant)

    Aj ja som mal rovnaký problém.
    Vymenený v O2.

    #401931
    djthunder
    Účastník (Participant)

    Odporucam http://www.swissservice.sk

    V piatok som dal telefon o 12:00 na reklamaciu a dnes t.j. pondelok 10:45 mi prisiel mail, ze reklamacia vybavena… Vymenili za novy kus

    Ak je telefon v zaruke, do 1. roka netreba nic k reklamacii, ani zarucny list

    #402231
    janer
    Účastník (Participant)

    do toho servisu swissservice mozem dat telefon aj ked bol kupovany v slovenskom eshope este pred oficialnym predajom na slovensku? telefon som kpoval z eshopu dobremobily tyzden pred predajom na SK a mam ho z anglickou nabijackou.
    Ide mi o to ako tu pisete ze na druhy den ste mali mobil vyreklamovany, tak aby som nemusel cez eshop kde to bude urcite dlhsie.
    Ďakujem

    #402232
    dfx
    Účastník (Participant)

    prvy rok je jedno, kde to reklamujes. kazdy autorizovany servis to vezme

    #402238
    janer
    Účastník (Participant)

    a ked to teraz reklamujem v tom swiss a daju my novy kus, a o napr. rok budem potrebovat opat reklamovat ale zaruku budem mat uz len v tom eshope, tak nebude problem ked zrazu budem mat ine zariadenie ?

    #402241
    djthunder
    Účastník (Participant)

    Prvy rok plati medzinarodna zaruka, druhy rok garantuje zaruku uz len predajca

    #402244
    macur
    Účastník (Participant)

    ..prípadne treba stihnúť prikúpiť a aktivovať ešte v prvom roku po zakúpení prístroja predĺženú záruku – službu priamo od Apple :”Apple Care/Apple Care+” – vhodné pri prístrojoch zakúpených v zahraničí – predľži o jeden rok celosvetovú Apple záruku.. t.j. máš dva roky záruku ako pri domácej kúpe, ale uplatníš ju všade v zmluvných servisoch Apple..

    #402247
    lukas91
    Účastník (Participant)

    ja som dal reklamovat iphone 6 pred dvomi tyzdnami do telekomu s tym ze klika displej dnes sa mi vyjadrili tak ze reklamacia nebola uznana …ze bol ohnuty a na hrane obitý tak ze si mam zaplatit 340eur za vymenu zadneho krytu …neviem co mam nato povedat…telefon ma dva mesiace

    #402254
    sairik
    Účastník (Participant)

    v telekome odkedy sa zmenil servis tak su s reklamaciiu problemy a neuznavaju to … byl som sa snimi dlho, pri zelenom pasiku na i 5 ale vyhral som nakoniec :-D ale uz nikdy od telekomu telefon, priplatil som si v alze radsej :)

    #402294
    djthunder
    Účastník (Participant)

    Ak je telefon aj od operatora, mozes ist napriklad do toho Swiss servis BA a tam ho v pohode zoberu a urcite nebudu robit problemy

    #402296
    macur
    Účastník (Participant)

    ..suhlas-uspesne odskusane v CCC BA.. iPhone 5 kupovany cez Orange na pausal a v druhom roku vyreklamovany priamo v servise..akurat bolo treba dokladovat datum nakupu na SK zmluvou od operatora..

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 30 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.