Poznáme ďalšie čerstvé info o iPhone 14: koľko bude stáť?

Nový model smartfónu, ktorý Apple odhalí už o pár týždňov, ponúkne štvoricu modelov.

Chystaný update pre rok 2022 predstavený značka v priebehu septembra a s blížiacim sa eventom, pribúdajú aj správy o novom iPhone. Najnovšie je to prognóza týkajúca sa ceny. iPhone 14 by si podľa čerstvých informácií mal zachovať cenovku svojho predchodcu. Základný model tak bude začínať na 839 € a to aj napriek problémov vo výrobe a rastúcim cenám.

Rozhodnutie ponechať cenu bez zmeny údajne padlo na najvyššej úrovni a má za ním byť aj to, že Apple vzal do úvahy súčasnú situáciu na svetovom trhu v segmente smartfónov, kde možno pozorovať klesajúci dopyt.

Súčasťou ponuky tento rok nebude iPhone mini. Kompaktný model stál v prípade minuloročnej generácie 739 €.

zdroj: 9to5Mac

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?