Nový Mac, iPhone či Apple TV 4K získate výhodne v iStores

Vyberte si z ponuky nových modelov počítačov Mac, iPhonu či novej Apple TV 4K.

Geniálna jednoduchosť a neskutočný výkon

To sú dva hlavné benefity nového Macu. Prejdite naň úplne jednoducho – teraz aj na splátky s 0% úrokom. Či pracujete alebo tvoríte alebo sa len tak hráte. Mac ponúka všetko dokonale optimalizované a prepojené – aj s tvojím iPhonom. A keď už je reč o smartfóne od Apple, prečo nesiahnuť po najnovšom modele?

iPhone 14 a iPhone 14 Plus

Oba modely ponúkajú ešte dlhšiu výdrž batérie, robia krajšie fotky aj pri slabom svetle a ponúkajú 5 nádherných farebných prevedení. Smartfón prichádza aj s dôležitou funkciou, ktorú však nikto z nás nechce využiť – detekciou autohnehody. Nový iPhone môžete získať aj na splátky bez navýšenia a akontácie. K nemu sú k dispozícii aj doplnky MagSafe a ich nekonečno kombinácií. Môžete si tak pripojiť magnetický kryt či peňaženku alebo využiť aj rýchlejšie bezdrôtové nabíjanie. Vezmite si k iPhonu príslušenstvo, ktoré presne vystihuje váš životný štýl.

Viac info nájdete na webe iStores

Sledujte seriály a filmy v úžasnom 4K

Nová Apple TV, ktorú je možné si už objednať ponúka Dolby Vision a HDR10+. Spolu s televízou získate priestorový zvuk ako v kine s Dolby Atmos, ktorý vás doslova vtiahne do deja. Zariadenie môžete použíť ako domáci rozbočovač na pripojenie a ovládanie príslušenstva pre inteligentnú domácnosť.

Viac info nájdete na webe iStores

 

zdroj: iStores

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.