Jarný event Apple chystá viacero noviniek – čo medzi nimi nebude chýbať?

Prezentácia sa pravdepodobne bude konať v marci alebo apríli.

Hlavnými kandidátmi na predstavenie sú iPad Air či iPhone SE s 5G. Piata generácia tabletu má dostať čip A15 Bionic, 12 MP prednú kameru s Center Stage, či 5G pre cellular modely.

V prípade novej generácie cenovo dostupného smartfónu má ostať po dizajnovej stránke všetko po starom. To znamená 4,7-palcový displej, Touch ID tlačidlo. Zmeny sa majú nachádzať vnútri – 5G podpora či procesor A15 Bionic (rovnaký ako v iPhone 13).

Okrem iPhonu SE a iPadu Air sa v prognózach spomína aj redizajnovaný 27-palcový iMac s mini-LED displejom a podporou ProMotion s obnovovacou frekvenciou 120 Hz pre plynulejšie zobrazovanie obsahu.

Desktop by mal poháňať rovnaký čip M1 Pro, resp. M1 Max, ktoré sa nachádzajú v súčasných 14 a 16-palcových modeloch MacBooku Pro. V segmente stolných počítačov by mal pribudnúť high-end Mac Mini s tými istými procesormi, ktoré spomíname vyššie.

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.