iPhone 14 mini? Šanca stále je, aj keď malá

Leaker Evan Blass v novom reporte tvrdí, že najväčší distribútori v ázijsko-pacifickej oblasti sa pripravujú na naskladnenie nových zariadení budúci mesiac. Medzi nimi údajne figuruje aj kompaktný iPhone.

Spoľahlivý zdroj

Okrem iPhonu 14 mini ide takisto aj o iPad 10. generácie s 10,2-palcovým displejom. Blass je špecialista najmä na Android zariadenia, o ktorých priniesol veľké množstvo presných informácií. Zdieľal však aj zábery iPhonu 12 a Homepod mini pred ich predstavením a priniesol informácie o čipe A14 v iPade Air 4. generácie. Leaker teda patrí k spoľahlivým zdrojom, no v tomto prípade je relevantnosť informácií diskutabilná.

Faktom je, že ďalšie zdroje ako napríklad renomovaný analytik Ming-Chi Kuo ale aj Mark Gurman z Bloombergu uvádzajú, že iPhone 14 bude síce pozostávať zo štyroch modelov, no ten s prívlastkom mini medzi nimi nebude. Má ísť o dvojicu iPhonov s 6,1-palcovým a dvojicu s 6,7-palcovým displejom.

Otázka pár týždňov

Pochybnosti možno mať aj ohľadom spomínaného iPadu 10. generácie. Ten určite na jeseň uvidíme, akurát jeho uhlopriečka by mala narásť na 10,5-palca, ako uviedol renomovaný odborník na displeje Ross Young.

Predstavenie prvej porcie noviniek chystá Apple údajne na 7. september. Ostáva tak iba niekoľko týždňov, kým sa definitívne dozvieme, či bude kompaktný telefón od Apple v ponuke aj v tohtoročnom vydaní.

Bol by pre vás iPhone 14 mini zaujímavou voľbou na upgrade?

zdroj: 91Mobiles

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.