Apple vydal nové bety pre verejnosť

Testovacie verzie sú dostupné pre macOS 12 a iPadOS a iOS 15.

V poradí druhá public beta pre macOS Monterey 12.4 prichádza dva týždne po úvodnej verzii a iba deň po sprístupnení pre vývojárov. V prípade systémov iPadOS a iOS s označením 15.5 ide takisto o rovnaký časový úsek.

Podľa oficiálnych informácií nie je funkcia Univerzálne ovládanie (Universal Control) v systémoch iPadOS 15.5 a macOS 12.4 kompatibilná so zariadeniami s verziou systému macOS 12.3 či iPadOS 15.4. iOS a iPadOS 15.5 sú inak skôr drobnou aktualizáciou.

zdroj: Apple

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?