Apple už začal nahrávať virtuálnu prezentáciu nového iPhonu a Apple Watch

Chystané novinky, ktoré už netrpezlivo očkávame, majú doraziť o mesiac a podľa čerstvých informácií v Cupertine nezaháľajú.

Event, ktorý sa aj tento rok uskutoční vo virtuálnej podobe, má priniesť odhalenie iPhonu 14 a Apple Watch Series 8. Online formát podujatia umožňuje celú show nahrať vopred – naposledy to tak bolo aj minulý rok. Niektorí síce dúfali, že sa blížiace sa podujatie uskutoční s osobnou účasťou, avšak podľa informácií Bloombergu to tak nakoniec nebude.

Event s účasťou publika, i keď v obmedzenom počte, zorganizoval Apple naposledy v lete v rámci WWDC konferencie. Vtedy sa publikum zúčastnilo sledovania nahratej prezentácie a mohlo si vyskúšať v rámci nej odhalené novinky.

Tim Cook víta vývojárov na WWDC 2022

Pokiaľ ide o ďalšie eventy, ktoré Apple chystá, podľa Marka Gurmana z Bloombergu by túto jeseň mohli byť celkovo dva. Ten najbližší venovaný smartfónu a inteligentným hodinkám a druhý v poradí zameraný na Mac a iPad.

Zoznam noviniek, ktoré má Apple v zásobe, nie je najmenší, takže rozdelenie na dve podujatia, je zmysluplný. Okrem spomínaného iPhonu 14 a nových Apple Watch by to mal byť napríklad iPad Pro či druhá generácia AirPods Pro.

Na ktorú novinku ste zvedaví najviac vy?

zdroj: Bloomberg

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.